Epocware Handy Blacklist v3.02 S60v3 ( Türkçe Arama Engelleme Uygulaması )

Sponsorlu Bağlantılar

fghakanfg

Üye
arkadaşım bu arama englleme programını telefonuma yüklemeye çalışıyorum ama sertifika hatası diyor telefonum nokia e72 nasıl bi çözüm önerirsin. [email protected] a mail atarmısın teşekkürler..

blue_dream38

Üye
sertifika hatası veriyor birader.

mondain

Üye
:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::oke:

--------------- Ekleme ---------------

:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::oke:

atakan25

atakan25

Üye
eline sağlık

dearlover

dearlover

Üye
teşekkürler

dehliz

Üye
microsanıyelerle yarısamıyor malesef... bu tur programlarda denemedıgım kalmadı benım.. en kullanıslısı ıse s603rd lerde olmuyor .. 6600 6630 bunlarda oluyodu eskıden.. Lafın özü çağrı geldıgınde tel ÖNCE çalıyor bikaç salıse ve mesgule atıyor otomatık... ıse yaramaz yanii kuramayanlar bosa ugrasmasın..

waryanli

waryanli

Üye
Programı denedim ve hala kullanıyorum, gerçekten çok hızlı. Arayanlar meşgule düşürüldüklerini anlamıyorlar bile, hep meşgul sanıyorlar. Kusursuz çalışıyor 10 üzerinden 10

By Kavak

By Kavak

Üye
teşekkürler

auler23

Üye
arkadşım bende N 8 var.sertıfıka hatası dıyor yukleme yapamıyorum...

zna

Üye
dosya bozuk diyor yahu

krygmz58

Üye
saolda lnk yok

• Beğen
Tepkiler: Sevgiliye46

atabey.06

Üye
sağol indirip N73 telefonuma yükledim. Ama henüz deneme fırsatım olmadı. Yükleyemeyen arkadaşların öncelikle telefonlarını hacklemesi gerekiyor nasıl yapılacağı zaten forumda yazıyor. Emeğinize teşekkür ederim.

emre2011

Üye
ya arkadaşlar usb baglıyorum ben bunu nereye atıcagım hangi dosyaya nasl calıstıracagım bi tarif edermisinz lütfen

Rapor19

Üye
Nasıl sertifikalıycaz ya bilen birisi msn nemi eklesin çok acil yardım lazım yaaa [email protected] bilen brisi çok acil eklesin

poyrazmavi

Üye
arkadaşlar nokıa 7230 a göre blacklist programı varmı,varsa nerede indircez.bilen varsa lütfen söylesin..

metinem

Üye
e 50 de çalışmıyor ki

marazali1735

Üye
ya ben de sretıfıka hatası dıyor benım tel 5800

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olabılırmısınız lutfen

acar_02

Üye
bu uygulama sadece nokıa telefonlar için midir .. ?

mahser000

Üye
süper ellerine sağlık ne işime yaradı varya çok sağol :) bire sms engelleme olsaydı türkçe çok mükemmel olacaktı.. arıyorum hala..

mr.tufi

Üye
nasıl yapacagız ğekı hocam?:allalla:

Üst Alt