Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım bu arama englleme programını telefonuma yüklemeye çalışıyorum ama sertifika hatası diyor telefonum nokia e72 nasıl bi çözüm önerirsin. [email protected] a mail atarmısın teşekkürler..
blue_dream38
Üye
sertifika hatası veriyor birader.
mondain
Üye
--------------- Ekleme ---------------
atakan25
Üye
eline sağlık
dearlover
Üye
teşekkürler
dehliz
Üye
microsanıyelerle yarısamıyor malesef... bu tur programlarda denemedıgım kalmadı benım.. en kullanıslısı ıse s603rd lerde olmuyor .. 6600 6630 bunlarda oluyodu eskıden.. Lafın özü çağrı geldıgınde tel ÖNCE çalıyor bikaç salıse ve mesgule atıyor otomatık... ıse yaramaz yanii kuramayanlar bosa ugrasmasın..
waryanli
Üye
Programı denedim ve hala kullanıyorum, gerçekten çok hızlı. Arayanlar meşgule düşürüldüklerini anlamıyorlar bile, hep meşgul sanıyorlar. Kusursuz çalışıyor 10 üzerinden 10
By Kavak
Üye
teşekkürler
auler23
Üye
arkadşım bende N 8 var.sertıfıka hatası dıyor yukleme yapamıyorum...
zna
Üye
dosya bozuk diyor yahu
krygmz58
Üye
saolda lnk yok
atabey.06
Üye
sağol indirip N73 telefonuma yükledim. Ama henüz deneme fırsatım olmadı. Yükleyemeyen arkadaşların öncelikle telefonlarını hacklemesi gerekiyor nasıl yapılacağı zaten forumda yazıyor. Emeğinize teşekkür ederim.
emre2011
Üye
ya arkadaşlar usb baglıyorum ben bunu nereye atıcagım hangi dosyaya nasl calıstıracagım bi tarif edermisinz lütfen
Rapor19
Üye
Nasıl sertifikalıycaz ya bilen birisi msn nemi eklesin çok acil yardım lazım yaaa [email protected] bilen brisi çok acil eklesin
poyrazmavi
Üye
arkadaşlar nokıa 7230 a göre blacklist programı varmı,varsa nerede indircez.bilen varsa lütfen söylesin..
metinem
Üye
e 50 de çalışmıyor ki
marazali1735
Üye
ya ben de sretıfıka hatası dıyor benım tel 5800
--------------- Ekleme ---------------
yardımcı olabılırmısınız lutfen
acar_02
Üye
bu uygulama sadece nokıa telefonlar için midir .. ?
mahser000
Üye
süper ellerine sağlık ne işime yaradı varya çok sağol bire sms engelleme olsaydı türkçe çok mükemmel olacaktı.. arıyorum hala..