Epocware Handy BlackList 3.04 S60v3 (Türkçe Arama Engelleme)

Sponsorlu Bağlantılar

Lycan___

Üye
teskkrler kardesm denedım sorunsuz sekılde calısıyorr

circusative

Üye
Merhabalar. Programı N73 'te deniyorum ama yüklemiyor. N73 için bir hack programı var mı?

ilarisk

Üye
teşekkürler

matela

matela

Üye
güzel bir program bende bunu arıyordum cok teşekkürler

seqhersheytan

Üye
yha bana biri yardım etsin nasıl yükliycem :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

ceSuroglu

ceSuroglu

Üye
n73 te calışır insallah :oke:

muratena

muratena

Üye
6700 slide calısırmı caba,bu programı arıyordum?

poyrazaydinbas

poyrazaydinbas

Üye
saol tşk

ademoner

Üye
bir deneyelim

Auroraturk

Üye
Serkan bey...merhaba....
Güzel ve yararlı içerikler ile dolu forum sayfanız için teşekkürler, başarılar....
Black List 3.04 S60v3 ü yüklerken cihaz üzerinden sertifika hatası iletisi aldım...sorunu nasıl çözebiliriz ?

mrvckrgl

Üye
emeğine sağlık.çok tşkler

LEVENTDURAK

Üye
çok teşekkür ederim Ellerine sağlık..

artinkuzikyan

Üye

HANDY BLACKLİST 3.04 ; Gerçek zamanlı arama engelleme uygulamasıdır..

Gelen bir çağrıyı kara listede ise daha telefonunuza düşmeden engelleyebilecek kadar hızlandırılmış bu sürümde sanki mikrosaniyeler ile yarışılıyor..

Bir arama aldığınızda (kara listeye aldığınız numaralar tarafından) karşı taraf sürekli meşgul tonu duyacaktır...

İsterseniz sizin belirlediğiniz numaralar haricinde kim ararsa arasın meşgul olduğunuzu da gösterebilirsiniz (White Lİst)

Engellemek istediğiniz numaraları tek tek seçmek yerine telefonunuzda iş arkadaşları-Aile vs vs gibi gruplar oluşturduysanız bu gruplardan istediğinizi seçerek direk o grup üyelerini kolayca engellersiniz...

Uygulama küçük boyutu telefon ile hafızanızı asla yormuyor bi o kadar da profesyonel bir uygulamadır...

Kullanım : Bir grup seçin ve işaretleyin daha sonra Activate/Deactivate deyin ...

Eğer Activate demeyi unutursanız çağrılarınız süzgeçten geçmeden gelmeye devam edecektir...

2 çeşit engelleme yapabilirsiniz;

1- White List : Rehberinizden size ulaşmasında sakınca görmediğiniz numaraları seçin buraya ekleyin ve Activate deyin artık sizi bu numaralar dışında kimse rahatsız edemez..

2- Black List : İstemediğiniz herkesin numarasını buraya girin Activate deyin sadecece buraya girdiğiniz numaralar sizi arayamaz diğer tüm çağrılar kabul edilir...
Uygulama ile istediğiniz bir saatten sonra çağrı almayı engelleyebilirsiniz örneğin 23 :00 den sonra aile grubu dışındaki kişilerden çağrı almak istemeyebilirsiniz..
Ya da saat 09:00 dan itibaren sadece iş çağrılarını kabul edip diğerlerini engelleyebilirsiniz...

Uygulama ile isterseniz Çağrı Yönlendirme yaparak kara listeye aldığınız kişiler tarafından arandığınızda istediğiniz bir numaraya otomatik yönlendirme yapabilirsiniz örneğin telesekreterinize yönlendirin kişi sizi aradığında mesajını bıraksın ve siz müsait olduğunuzda ona geri dönün...

İstediğiniz zaman da Menü den sizi kimlerin aradığını ve kimlerin geri çevrildiğini görebilirsiniz...

S*ERIAL KODU BU:​

ADGJMPTW-WTPMJGDA
merhaba benim telefon nokia 6720 .sis uzantılı dosyaları çalıştırmıyor bunu çalıştırır mı

REE_LOAD

Üye
Eline saglık..

dokanak

Üye
ya benim tel e 71 bu programi acmiyor.yardimci olabilirmisiniz

nuray_35

Üye
tteeşşşeeeeeeeekkkkkkküülerrrrrrrrrrrrrrr

dadas30

Üye
slm arkadaslar