folfol322
Üye
Epey ilginç ama işe yarıyor :D :D Henüz çözemedim ama :P
Clean Master programı ile ayarlar bölümünden görevler seçeneğine girdim. Tahminim geçen sefer araştırdığım başlangıç programlarını kapatma olayı ile ilgili ama yine de emin değilim, sonuçta tam bilmiyorum
neyse, orda çalışan uygulamalardan işime yaramayacak olanları kaldırdım (root kullanmıyorum) ve telefonuma reset attım.
Telefonumu açtığımda ise karşıma;
bu şekil bir olay çıktı
195 MB ram boşta olarak açılan telefon yarım saat sonra 182 mb a düştü sadece. O da başka uygulamalar çalıştırmak zorunda olduğum için haliyle
Şu an telefonumda çok fazla olmasa da hatırı sayılır sayıda uygulama çalışıyor ve 160 mb ram boşta :P
Belki işinize yarar diye programı da bildireyim dedim.
Google Play için Clean Master'ın link:
neyse, orda çalışan uygulamalardan işime yaramayacak olanları kaldırdım (root kullanmıyorum) ve telefonuma reset attım.Telefonumu açtığımda ise karşıma;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu şekil bir olay çıktı
195 MB ram boşta olarak açılan telefon yarım saat sonra 182 mb a düştü sadece. O da başka uygulamalar çalıştırmak zorunda olduğum için haliyle
Şu an telefonumda çok fazla olmasa da hatırı sayılır sayıda uygulama çalışıyor ve 160 mb ram boşta :PBelki işinize yarar diye programı da bildireyim dedim.
Google Play için Clean Master'ın link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız