Engin Baytar’ın Cezası Belli Oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Engin in yaptığını bizim ülkemizde kaç tane profesyonel futbolcu yapmıştır soruyorum o halde size ...

hidayet02

hidayet02

Üye
Engin in yaptığını bizim ülkemizde kaç tane profesyonel futbolcu yapmıştır soruyorum o halde size ...

Soruya Soruyla Karşılık Vermek İstemezdim Huyumda Değildir. Kaç Türk Futbolcu Bugüne Kadar Irkçılıkla Anıldı? Bir Futbolcu!
Kaç Türk Futbolcu Gazeteciye Evinden Aldırım Seni Dedi? 1 Futbolcu!
Kaç Türk Futbolcu Kaybedilen Maç Sonrası Taraftarından Dayak Yedi? 2 Futbolcu Rüştü Rençber ve Volkan Demirel!

Ülkemizde Bunlar Varken, Hakeme Ana Avrat Küfür Etmekle Yakasından Tutmak Arasında Ne Fark Var?
İkiside ve Hatta Yukarda Saydıklarımda Ahlaksızca Yapılan Davranışlardır!
Ben Engin'in Yaptığını Savunmuyorum Ülkedeki Adaletsiz Ortama Dikkat Çekiyorum!
Bu Güne Kadar Volkan'ın Emre'nin Yaptıkları Ne Kadar Ahlaksızca İse Engin'in Yaptığıda Bir O Kadar Ahlaksızcadır...

İyi Forumlar.

jackalmami

jackalmami

Üye
bi insanda saygı olcak aga saygı önemli

ssercan

Üye
Ali önce kendi futbolcularınıza bakın sonra bizimkilere laf atın. Irkçı söylemler nedeniyle 2 kez gündeme gelmiş bı topçu vardı takımınızda. Hala gelmiş hakemin yakasına yapışan kaç tane oyuncu var diyorsunuz ? Harbiden bu aralar milletin derdi Galatasaray olmuş. Kıskanmayın kardes bu kadar.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Irkçı söylemler nedeniyle gündeme geldi ama ceza almadı emre ne ıngiltere de ne de türkiye de , dikkatini çekerim sercan ...:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu arada rüştü dayak yediyse hakaret nedeniyle mi dayak yedi ? volkan hiç bir taraftardan dayak yemedi ! bilgi kirliliği yaratmayalim lütfen ...

emre hakemlere ana avrat sövüyordu diyorsunuz , kaç kere bu yüzden kırmızı kart vermiş hakemler? bir örnek verin bakalım? bekliyorum . . .

ssercan

Üye
Ya Ali bı bırak kardesim. Ceza verilmemiş de öyle olmamışda vs vs. Emrenin nasıl cirfkef kufurbaz bı topçu olduğunu Futboldan anlıyorum diyen herkes biliyor. İşine gelmedi tabi direk ceza aldı mı vs.
Emre'nin dudakları okunarak ne söylediğini tespit ettiler daha da ceza almadı diye komik bi söylemde bulunuyorsun.
Melo olayında olduğu gibi Engindede aynı şeyi yapıyorsun. Yok efendim hemen takımdan gonderilmeliymismis.
Önce git kendi oyuncunu sorgula. Hatta Volkan'a söyle seni evinden aldırsın birlikte sorgulayın ;)

Jitou

Jitou

Üye
Saldıracakyer arıyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ya Ali bı bırak kardesim. Ceza verilmemiş de öyle olmamışda vs vs. Emrenin nasıl cirfkef kufurbaz bı topçu olduğunu Futboldan anlıyorum diyen herkes biliyor. İşine gelmedi tabi direk ceza aldı mı vs.
Emre'nin dudakları okunarak ne söylediğini tespit ettiler daha da ceza almadı diye komik bi söylemde bulunuyorsun.
Melo olayında olduğu gibi Engindede aynı şeyi yapıyorsun. Yok efendim hemen takımdan gonderilmeliymismis.
Önce git kendi oyuncunu sorgula. Hatta Volkan'a söyle seni evinden aldırsın birlikte sorgulayın ;)

Evet aynı şeyi yapıyorum .
Melo nun yaptığı da insanlığa aykırı , engin in yaptığı da insanliğa aykırı . Açık bir şekilde bunlar gözüküyor ...

Volkana gerek yok . ben seni evimden aldırırım birlikte sorgulariz . sağa sola takılma o yüzden..:)

ssercan

Üye
Tabi kardes he. Volkan,Emre gibi topçuların yanında bizim Engin ile Melo'mun esamesi okunmaz. Onun icin saga sola saldırmadan önce kendi içinize hakim olun evde tutun :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hangi takımın oyuncusu olursa olsun yaptığı hareket çok yanlıştı sonuna kadar haketti umarım hatasını anlamıştır

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu arada Engin ;

11 maç ceza aldı . Eleştirilerimde ne denli haklı olduğum bir kez daha gözükümüş oldu ...

• Beğen
Tepkiler: Nextman

ssercan

Üye
Tahkimle 6'ya düşer sen merak etme ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Göreceğiz ... :)

hidayet02

hidayet02

Üye
Bu arada rüştü dayak yediyse hakaret nedeniyle mi dayak yedi ? volkan hiç bir taraftardan dayak yemedi ! bilgi kirliliği yaratmayalim lütfen ...

emre hakemlere ana avrat sövüyordu diyorsunuz , kaç kere bu yüzden kırmızı kart vermiş hakemler? bir örnek verin bakalım? bekliyorum . . .

Evet Dayak Yemiyor Yanlış Hatırlamışım!. Ama Volkan'ın Kendi Taraftarına Ettiği Küfürden Sonra Taraftar Takım Otübüsüne Saldırmış Yetmemiş Samandıra Tesislerinde, Tesislerden Çıkan Futbolcularada Saldırmışlar...

İlgili Video'lar Aşağıdadır...

Mobil =

Aşağıdaki Videonun Görselini Kaldırdım, Ağır Küfürler Vardı İsteyen Linklerden Ulaşabilir.

Mobil =

Biz Bunları Unutmadık. Demekki Neymiş Ahlaksızlık Sadece Engin'de Değilmiş!!!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Anlamamakla ısrar ediyorsun ..!
Yahu sadece Engin'e ahlaksız diyen kim ?

Burada Engin'in yaptığı ahlaksızlıktan bahsediyoruz sadece ... Ve yaptığı hata sonucu da 11 maç ceza aldı ... Bu kadar basit ;)

Daha fazla konuy saptırmanın anlamı yok ...

hidayet02

hidayet02

Üye
Anlamamakla ısrar ediyorsun ..!
Yahu sadece Engin'e ahlaksız diyen kim ?

Burada Engin'in yaptığı ahlaksızlıktan bahsediyoruz sadece ... Ve yaptığı hata sonucu da 11 maç ceza aldı ... Bu kadar basit ;)

Daha fazla konuy saptırmanın anlamı yok ...

Ama Kalkıp Aşağıdaki Mesajı Yazarsan Bende Engin Gibi Ahlaksızlık Yapanları Yazarım!

Ayrıca Emre'de Hakemleri İtip Kakabiliyormuş!

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, yine dilinin kurbanı oldu. Milli
futbolcunun, geçtiğimiz pazar günkü Manisaspor maçında gördüğü kırmızı kart öncesi Nizamettin’e “p.. kurusu” dediği öğrenildi.

Hakem Tolga Özkalfa, dün Futbol Federasyonu’na gönderdiği raporda, “Emre, sarı kart sonrası rakibinin üzerine hızla gitti ve ‘p.. kurusu’ dedi. Bunun üzerine kırmızı kartımı çıkarttım. Bu kart sonrası Emre üzerime doğru geldi ve göğsü ile benim göğsüme şiddetli şekilde vurdu. Sendeledim. Araya Fenerbahçeli diğer futbolcular girdi. Emre, takım arkadaşlarının yardımı ile sahadan çıkartıldı” şeklinde ifade kullandı.

Tolga Özkalfa’nın bu ağır raporu sonrası Emre Belözoğlu’nun 3 ya da 4 maç ceza alması kesinleşti.

Ayrıca Emre'nin Irkçılık Yaptıktan Sonra Cezadan Nasıl Kurtulduğuda Aşağıdaki Haberde Yer alıyor...

Buda Emre'nin Vukuat Dosyası!

Vukuat dosyası
9 Nisan 2003: Inter-Valencia Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Albelda ile tartışan Emre, rakibine kafa atarak oyun dışı kaldı.
5 Kasım 2005: Türkiye-İsviçre milli maç sonrası İsviçrelilere saldırdı, 4 maç ceza yedi.
12 Eylül 2007: Türkiye-Macaristan millil maçında basına ’kol’ işareti yaptı.
19 Aralık 2008: Konya’da bir gazeteciye
’Seni sabaha kadar döverim’ dedi. Milli
Takım kaptanlığından oldu.
8 Mart 2009: Kayserispor deplasmanında Cangele’ye ’boğaz kesme’ işareti yaptı.
1 maç ceza aldı.
12 Nisan 2009: Galatasaray deplasmanında 0-0 biten maçta Sabri’yi ölümle tehdit etti.
3 Mayıs 2009: Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde takım arkadaşı Deivid’e ’Seni fena yaparım’ dedi.
24 Ağustos 2009: Diyarbakırspor maçında hakem Suat Arslanboğa’nın eline vurdu.
30 Ağustos 2009: Manisa karşılaşmasında rakibe küfür etti, 3 maç ceza aldı.
30 Mayıs 2011: Ankaragücü oyuncusu Kağan Sölmezeoğlu ile mesajlaşması şike soruşturmalarına taşındı.
12 Aralık 2011: Cristian ile saha içinde tartıştı. Takım arkadaşına bağırıp çağırmaya başlayınca Aykut Kocaman, hiç görülmemiş bir şekilde montunu çıkarıp sinirle yere attı. Bu gelişmenin ardından Emre hocası Aykut kocaman ile sürekli ters düştü.
15 Nisan 2011: Fenerbahçe-Trabzonspor maçında, rakip oyuncu Zokoro’ya ırkçı ithamlarda bulundu ve 3 maç ceza aldı.

Başka Söze Hacet Yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt