Engin in yaptığını bizim ülkemizde kaç tane profesyonel futbolcu yapmıştır soruyorum o halde size ...
Ya Ali bı bırak kardesim. Ceza verilmemiş de öyle olmamışda vs vs. Emrenin nasıl cirfkef kufurbaz bı topçu olduğunu Futboldan anlıyorum diyen herkes biliyor. İşine gelmedi tabi direk ceza aldı mı vs.
Emre'nin dudakları okunarak ne söylediğini tespit ettiler daha da ceza almadı diye komik bi söylemde bulunuyorsun.
Melo olayında olduğu gibi Engindede aynı şeyi yapıyorsun. Yok efendim hemen takımdan gonderilmeliymismis.
Önce git kendi oyuncunu sorgula. Hatta Volkan'a söyle seni evinden aldırsın birlikte sorgulayın![]()

Bu arada rüştü dayak yediyse hakaret nedeniyle mi dayak yedi ? volkan hiç bir taraftardan dayak yemedi ! bilgi kirliliği yaratmayalim lütfen ...
emre hakemlere ana avrat sövüyordu diyorsunuz , kaç kere bu yüzden kırmızı kart vermiş hakemler? bir örnek verin bakalım? bekliyorum . . .
Anlamamakla ısrar ediyorsun ..!
Yahu sadece Engin'e ahlaksız diyen kim ?
Burada Engin'in yaptığı ahlaksızlıktan bahsediyoruz sadece ... Ve yaptığı hata sonucu da 11 maç ceza aldı ... Bu kadar basit
Daha fazla konuy saptırmanın anlamı yok ...
Engin in yaptığını bizim ülkemizde kaç tane profesyonel futbolcu yapmıştır soruyorum o halde size ...
Bu arada rüştü dayak yediyse hakaret nedeniyle mi dayak yedi ? volkan hiç bir taraftardan dayak yemedi ! bilgi kirliliği yaratmayalim lütfen ...
emre hakemlere ana avrat sövüyordu diyorsunuz , kaç kere bu yüzden kırmızı kart vermiş hakemler? bir örnek verin bakalım? bekliyorum . . .
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, yine dilinin kurbanı oldu. Milli
futbolcunun, geçtiğimiz pazar günkü Manisaspor maçında gördüğü kırmızı kart öncesi Nizamettin’e “p.. kurusu” dediği öğrenildi.
Hakem Tolga Özkalfa, dün Futbol Federasyonu’na gönderdiği raporda, “Emre, sarı kart sonrası rakibinin üzerine hızla gitti ve ‘p.. kurusu’ dedi. Bunun üzerine kırmızı kartımı çıkarttım. Bu kart sonrası Emre üzerime doğru geldi ve göğsü ile benim göğsüme şiddetli şekilde vurdu. Sendeledim. Araya Fenerbahçeli diğer futbolcular girdi. Emre, takım arkadaşlarının yardımı ile sahadan çıkartıldı” şeklinde ifade kullandı.
Tolga Özkalfa’nın bu ağır raporu sonrası Emre Belözoğlu’nun 3 ya da 4 maç ceza alması kesinleşti.
9 Nisan 2003: Inter-Valencia Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Albelda ile tartışan Emre, rakibine kafa atarak oyun dışı kaldı.
5 Kasım 2005: Türkiye-İsviçre milli maç sonrası İsviçrelilere saldırdı, 4 maç ceza yedi.
12 Eylül 2007: Türkiye-Macaristan millil maçında basına ’kol’ işareti yaptı.
19 Aralık 2008: Konya’da bir gazeteciye
’Seni sabaha kadar döverim’ dedi. Milli
Takım kaptanlığından oldu.
8 Mart 2009: Kayserispor deplasmanında Cangele’ye ’boğaz kesme’ işareti yaptı.
1 maç ceza aldı.
12 Nisan 2009: Galatasaray deplasmanında 0-0 biten maçta Sabri’yi ölümle tehdit etti.
3 Mayıs 2009: Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde takım arkadaşı Deivid’e ’Seni fena yaparım’ dedi.
24 Ağustos 2009: Diyarbakırspor maçında hakem Suat Arslanboğa’nın eline vurdu.
30 Ağustos 2009: Manisa karşılaşmasında rakibe küfür etti, 3 maç ceza aldı.
30 Mayıs 2011: Ankaragücü oyuncusu Kağan Sölmezeoğlu ile mesajlaşması şike soruşturmalarına taşındı.
12 Aralık 2011: Cristian ile saha içinde tartıştı. Takım arkadaşına bağırıp çağırmaya başlayınca Aykut Kocaman, hiç görülmemiş bir şekilde montunu çıkarıp sinirle yere attı. Bu gelişmenin ardından Emre hocası Aykut kocaman ile sürekli ters düştü.
15 Nisan 2011: Fenerbahçe-Trabzonspor maçında, rakip oyuncu Zokoro’ya ırkçı ithamlarda bulundu ve 3 maç ceza aldı.