Engin Baytar’ın Cezası Belli Oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Engin Baytar’ın Cezası Belli Oldu!

Galatasaray yönetimi, Engin Baytar’ın alacağı cezayı belirledi. Profesyonel Disiplin Kurulu’nun vereceği maç sayısı 15 bin euro ile çarpılarak oyuncunun cezası belirlenecek.

Galatasaray yönetimi, Engin Baytar’ın alacağı cezayı belirledi. Profesyonel Disiplin Kurulu’nun vereceği maç sayısı 15 bin euro ile çarpılarak oyuncunun cezası belirlenecek.

Engin Baytar ne ceza verilecek? Pazar günü Galatasaray’ın 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan TFF Süper Kupa maçının ardından en çok merak edilen soru bu…

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe derbisinde hakeme itirazdan kırmızı kart gören ve ardından Cüneyt Çakır’a saldıran Engin Baytar’ın cezasını karara bağladı.

Engin Baytar’a Profesyonel Disiplin Kurulu’nun vereceği maç sayısı 15 bin euro ile çarpılacak.
Engin Baytar, sarı-kırmızılı kulüpten 400 bin euro garanti, 15 bin euro da maç başı ücret alıyor. Sezonda 20 maçın üstüne çıkması halinde 200 bin euro daha kazanan Engin’in cezası için Fatih Terim’den de onay alındı.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Az bile adam birinci Dakika'dan sonuncu Dakika'ya kadar asabi davranışlar sergiledi zaten profesyonel bı oyuncu olmadıgını kendisi kanıtladı çok amatörce bı oyuncu ceza az bile

Metin MF

Metin MF

Üye
:angry:

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Cüneyt Çakır'a saldırınca dedim bu yarım sezon ceza alır.

India

India

Üye
    Konu Sahibi
bu hareketi yüzünden maçı kaybedebilirdik şansımız vardı penaltı geldi. çok dengesizce bir hareket yaptı engin. ağır bir ceza gelmesini istiyorum belki gerçekten akıllanır

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Engin baytar, cüneyt çakıra üzerindeki fener formasını çıkart demiş saldırırken :) tmm engin baya hatalı ama cüneyt çakır da harbiden bu kadar fenerli olduğunu belli etmesn :)

- - - Eklendi - - -

böyle maçlarda sinirli adamları oynatmamak en iyisi amrabat gibi futbolcu varken bunun fener karşısında oynamaması gerekiyordu.

__xXx__

__xXx__

Üye
adama amatör dediniz de eğer amatör olsaydi orada cüneyt cakiri yere sermisti hangi dalda sporcu olursa olsun kimsenin ruh halini bilemezsiniz maçın doğrudan sonucunu etkileyecek karara itiraz etmesi yada hakeme çıkar üstündeki fener formasını demesi kırmızı kartı gerektirecek bi durum değil

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bu engini bir tek melo adam eder yoksa akıllanmaz (-:

India

India

Üye
    Konu Sahibi
hakeme taraf tuttuğunu söylemek hakarettir ve bence kırmızı kart çok doğal böyle durumlarda. üstüne de hakemin yakasına yapışırsan böyle kaptırırsın formanı. engin baytar çok ağlayacak ama , neyse..

__xXx__

__xXx__

Üye
hakeme taraf tuttuğunu söylemek hakarettir ve bence kırmızı kart çok doğal böyle durumlarda. üstüne de hakemin yakasına yapışırsan böyle kaptırırsın formanı. engin baytar çok ağlayacak ama , neyse..

kardeşim kusura bakma ben sana zıtlık için demiyorum ama emre belözoglu hakemlere oyunculara vs ana avrat küfür ederken kırmızı almıyor da neden engin alıyor?

jackalmami

jackalmami

Üye
:hmmm

SHS

SHS

Üye
pfdk cezası açıklandı sandım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

CilginTurk1-

Üye
engin o fenerli hakeme az bile yaptı emre nin yaptıklarına bakılırsa

umuttt65

Üye
Engin yaptığı bu hareketle cezayı haketmiş olabilir ama elestirilmeyi haketmiyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
şu hareketi yapan oyuncu derhal takımdan postalanmalı ...neyi tartısıyoruz ...

gerçi takım arkadaşını öldüresiye döven bir insan baş tacı yapılıyor . fazla yadırgamamak lazım ...

ssercan

Üye
Rakibe ırkçı söylemler söyleyen,her mac hakemlere açık açık ana bacı küfreden futbolcular kalıyorda takımlarında, Engin mi kalmayacak ? Kalsın aslanım benim cezasını çeker geri doner. Onun ruhu yeter.

CilginTurk1-

Üye
şu hareketi yapan oyuncu derhal takımdan postalanmalı ...neyi tartısıyoruz ...

gerçi takım arkadaşını öldüresiye döven bir insan baş tacı yapılıyor . fazla yadırgamamak lazım ...

emre hakemlere küfür edince birşey yok, ama engin haksızlığa karşı itiraz edince kırmızı, sizin ananız güzel mi :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tüm futbolcular nerdeyse hakemlere sövüyor . kendinizi kandırıyorsunuz resmen ...

halen şu rezillik karşısında bile halen sağa sola saldırıyorsunuz ... şaka gibi ...!

hidayet02

hidayet02

Üye
Sen Saldırmıyorsun Demi? Güldürmeyin Beni...

Irkçı Futbolcunuz, Taraftar Tarafından Dövülen Futbolcunuz, Hatta Gazeteciye Seni Evinden Aldırırım Diyen Futbolcunuz Yokmuydu Sizln Takımda?

Hala Bunlar Oluyorsa Türkiye'de Engin'in Hakemin Yakasını Tutmasıda Abartılmamalı. Nedenmi Yukarda Saydıklarım Ne Kadar Normal Karşılanıyorsa Engin'in Yaptığıda Bir O Kadar Normal!

- - - Eklendi - - -

Ek Olarak Şunu Söyleyeyim. Tüm Futbolcular Hakeme Sövüyor Deniliyor. Peki Hakem Sövmek Normalmi? Hakeme Sövmeği Normal Karşılıyorsan Hakemin Yakasının Tutulmasıda Blr O Kadar Normaldir...

Kendl Kendinizle Çelişiyorsunuz...

Başka Söze Hacet Yok...

İyi Forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt