cardanadam Üye polluxea♪' Alıntı: tesekkürler kardesm bn 1-2 gün daha beklycem bi sorun cıkmazsa kmsede yüklerm bnde Genişletmek için tıkla ... çekinmeden yükleyebilirsin ben yükledim kullanıyorum xclener'ın gelişmişi çok harika tek eksiği türkçe olmaması
polluxea♪' Alıntı: tesekkürler kardesm bn 1-2 gün daha beklycem bi sorun cıkmazsa kmsede yüklerm bnde Genişletmek için tıkla ... çekinmeden yükleyebilirsin ben yükledim kullanıyorum xclener'ın gelişmişi çok harika tek eksiği türkçe olmaması
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi Rica ederim arkadaşlar işinize yariyorsa ve hoşlandiysaniz ne mutlu bana - - - Eklendi - - - bu arada geridönüsüm kutusu olayını deneyen warsa yorum yazabilirmi ben anlamadım - - - Eklendi - - - sado826' Alıntı: python kurmama ragmen çalışmadı problem nedir acaba ? Genişletmek için tıkla ... forumda bikaç tane s^3 phyton mevcut hepsini dene kardeş S^3 phyton uygulamaları bölümüne bakabilirsin - - - Eklendi - - - 55lim' Alıntı: kurmadım ama teşekkürler güzel program benim önceden kurduğum python programı vardı onu bulursam paylaşırım c6 01 e kurmuştum s^3 için buda çalışıyormuş ama onun pach leri vardı daha geniş yani ama program az Genişletmek için tıkla ... paylaşırsan sevinirim kardeş. Bazı arkadaşlar yüklemeyi başaramamışlar. Onlara çok yararı olur
Rica ederim arkadaşlar işinize yariyorsa ve hoşlandiysaniz ne mutlu bana - - - Eklendi - - - bu arada geridönüsüm kutusu olayını deneyen warsa yorum yazabilirmi ben anlamadım - - - Eklendi - - - sado826' Alıntı: python kurmama ragmen çalışmadı problem nedir acaba ? Genişletmek için tıkla ... forumda bikaç tane s^3 phyton mevcut hepsini dene kardeş S^3 phyton uygulamaları bölümüne bakabilirsin - - - Eklendi - - - 55lim' Alıntı: kurmadım ama teşekkürler güzel program benim önceden kurduğum python programı vardı onu bulursam paylaşırım c6 01 e kurmuştum s^3 için buda çalışıyormuş ama onun pach leri vardı daha geniş yani ama program az Genişletmek için tıkla ... paylaşırsan sevinirim kardeş. Bazı arkadaşlar yüklemeyi başaramamışlar. Onlara çok yararı olur
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi AngvanLee' Alıntı: pyton for s60 istedi kurdum yine çalışmadı üst üste hata verdi Genişletmek için tıkla ... python olarak bunu kur kardeş www.maxicep.com/symbian-3-serisi-python-uygulamalari/super-python-v-2-30-a-436585.html
AngvanLee' Alıntı: pyton for s60 istedi kurdum yine çalışmadı üst üste hata verdi Genişletmek için tıkla ... python olarak bunu kur kardeş www.maxicep.com/symbian-3-serisi-python-uygulamalari/super-python-v-2-30-a-436585.html
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi melgklay1' Alıntı: valla dediğin gibi i programsa ve çalışırsa süpersin eline emeğine yüreğine sağlık.. Genişletmek için tıkla ... muhteşemlik garantisi veriyorum sana ama ben hala geridönüşüm kutusunu anlamadım bu arada
melgklay1' Alıntı: valla dediğin gibi i programsa ve çalışırsa süpersin eline emeğine yüreğine sağlık.. Genişletmek için tıkla ... muhteşemlik garantisi veriyorum sana ama ben hala geridönüşüm kutusunu anlamadım bu arada
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi akinorta' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim güle güle kullan
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi m...z...' Alıntı: teşekkürler c7 de başarılı Genişletmek için tıkla ... rica ederim güle güle kullan
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi paşa06.40' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rütbe arttırmak için konu sıralamasını bozmanız hiç doğru değil
paşa06.40' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rütbe arttırmak için konu sıralamasını bozmanız hiç doğru değil