En yeni türkçe s60 7 adet program başka yerde yoktur

Sponsorlu Bağlantılar

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
En yeni türkçe s60 7 adet program başka yerde yoktur
Arkadaşlar kendim türkçeye çevirdiğim 7 tane programı sizinle paylaşıyorum başka sitelerde yoktur sadece maxicep.com üyeleriyle paylaşıyorum en yakın zamanda 7 tane daha başka sitelerde olmayan s60 türkçe uygulamarı sizlerle paylaşacağım...

Fsclock tr s60 serisi ---tam ekran saat 7 farklı saat temalı

Cellpos tr s60---radar tespid

Anti_Mosquitoll 2 tr s60---sivrisinek kovucu

MoremediaPlayer tr s60---hem mp3 çalıcı hem video oynatıcı birden fazla videoyu sırayla oynatır

Midied tr s60---polifonik melodilerin formatını değiştirir sesini bile yükseltir

Turn_off tr s60---telefonunuzu istediğiniz saatte otomatik kapatır

Tdialer tr s60---bedava sms uygulaması

---LİNK BURDADIR---

POWER

POWER

Üye
Teşekkürler dostum...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
teşekkür ederim arkadaşım,

yaa bu rapidshare neoldu böyle? iyi gününde herhalde, çünkü sınırsızda...:ehe

mekale

mekale

Üye
ellerine sağlık:)

UndeRqRo.uNd

Üye
programlar için teşekkürler
Anti_Mosquito tam olarak çalışıyor mu arkadaşlar deneyen var mı ?

POWER

POWER

Üye
programlar için teşekkürler
Anti_Mosquito tam olarak çalışıyor mu arkadaşlar deneyen var mı ?
Yok dostum yok öle bişi bi ara haberlere çıkarmışlardı bu programı bence saçma olmaz böle ki...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Yok dostum yok öle bişi bi ara haberlere çıkarmışlardı bu programı bence saçma olmaz böle ki...
evet çoğu sinekte denedim, (illa birinde dişiye rast gelecez) ama sonuç olumsuz,hatta olumsuz bir yana daha çok sineği çağırıyor , bi ara masada çalışır durumda bırakmıştım sineğin üzerine konduğunu gördüm Allah kahretsin:ehe:ehe

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
evet çoğu sinekte denedim, (illa birinde dişiye rast gelecez) ama sonuç olumsuz,hatta olumsuz bir yana daha çok sineği çağırıyor , bi ara masada çalışır durumda bırakmıştım sineğin üzerine konduğunu gördüm Allah kahretsin:ehe:ehe

kardeşim sizin oradaki sinekler sağır olsa gerek programı çalıştırdığınızda telefonla konuşur gibi kulağınıza yaklaştırın cızırtı gibi ses duyacaksın işte bu sese sadece sivrisinekler gelmiyor kara sineklere etkisi yok arkadaşım...

Exalans

Exalans

Üye
adamım gördün mü rapidide söktün sis yapmayıda sen zaten türkçeleştirmeyi biliyodun sana ne dayanır artık

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel Prolar Güzel Paylaşim

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
adamım gördün mü rapidide söktün sis yapmayıda sen zaten türkçeleştirmeyi biliyodun sana ne dayanır artık

sağolasın exalans kardeş sis yapmak türkçeye çevirmekten zormuş kardeşim ama öğrendim daha başka programlarıda türkçe yapıp forumda paylaşağım...:spr :spr

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
emeğine sağlık kardeş ;)

avare67

avare67

Üye
eline saglık kardes:yuru

red_apple

Üye
Cellpos tr s60---radar tespid deneyen varmı çalışıyormu

MagNum

MagNum

Üye

:ehe: :ehe: :ehe: ya alemsin

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye

:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

ozaan

ozaan

Üye

MoremediaPlayer tr s60---hem mp3 çalıcı hem video oynatıcı birden fazla videoyu

bu üçünü ben başka sitede upload ettim niye başka sitede yok diyosun

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye

MoremediaPlayer tr s60---hem mp3 çalıcı hem video oynatıcı birden fazla videoyu

bu üçünü ben başka sitede upload ettim niye başka sitede yok diyosun

Kardeşim bunların türkçeye çevrilmiş versiyonları başka sitelerde yok bizzat kendim çevirdim türkçeye başka sitelerle paylaşmadım :spr :spr :spr

ultraslan_can

Üye
teşk.

Üst Alt