performans kavramı sana neler çağrıştırıyor bilemiyorum ama performans sorunsuz hız anlamına geliyor bana. room u yükledim ve ne ram değeri düştü telefonun ne gözle görülür bi serilik gördüm ne de bataryası abartıldıgı gibi uzun süre gider oldu .herkes tutturmuş antutu gidiyor. yukleyince anlarsın performans derken hiz yada baska birsey degil. stocktan daha stabil bir rom. sonucta konu sahibi ben degilim ben sadece rom hakkında bilgi verdim isteyen yukler isteyen yüklemez ben her romu kullandim donup dolaşıp buna döndüm tekrar.
o zaman hayırlısı olsun.zorla degil sevmediysrn değiştirirsin sıkıntı yok.performans kavramı sana neler çağrıştırıyor bilemiyorum ama performans sorunsuz hız anlamına geliyor bana. room u yükledim ve ne ram değeri düştü telefonun ne gözle görülür bi serilik gördüm ne de bataryası abartıldıgı gibi uzun süre gider oldu .
konu başlıgında yazanlardan bi stabilli doğru diğerleri çook göreceli
Farketmez oda bi yöntemya teşekkürler ama bunu root u cf ile atsak olmazmı ?? flas lama ile ?
E güzel değilmi???Benim şarj performansım sizin bahsettiğiniz gibi değil neden böyledir cevaplayacak olan yok mu1 buçuk saat ekran açık %29 şarj gitti
gayet guzel bir bucuk saate o sarjBenim şarj performansım sizin bahsettiğiniz gibi değil neden böyledir cevaplayacak olan yok mu1 buçuk saat ekran açık %29 şarj gitti