EN UZUN BATARYA ÖMÜRLÜ + EN STABİL + EN HIZLI STOCK (Geliştirilmiş) ROM HEMEN GELİN+TAM ANLATIM!!!

güle güle kullan kardeşim yüklediysen sorun yok. evet hazır root lu geliyor rom ne güzel root yapma zahmetinden kurtarıyor bizi. gereksiz uygulamalarıda kaldırınca romun tadını cıkar

morki05

Üye
selam ben de uzun zamandır s4 revolution v12 kullanıyorum hem sarj süresi çok iyi geldi hemde tochwiz hatası pek yaşamadım her şeyden önce wipe data factory reset yapmanın yanın da mega wipe yapıyorum yani ne var yok kazıyorum sonrada cwm den flash yapıp gereksiz hiçbir uygulama kurmadan yüklüyorum. ufak tefek sıkıntılar haricin de gayet kullanışlı ve stabil geldi . bun dan önce birçok custom rom kullandım (kendi düşüncem) daha iyisine pek rastlamadım . dip not

Konu Sahibi
Biraz hantal çok süslü olduğundan o sebebten benim bu romu paylaşmamın amacı + olarak sadece optimize edilmiş olmasıydı. Yani tam anlamıyla kullanım için,rahatlık için,performans için ,uzun ömür için(pil)

Tepkiler: morki05
bunda hiçbir hata yok hocam. sıfır hata + performans + şarj on numara bende o romdan buna geçtim

Konu Sahibi
Aynen üstelik kerneli oynanmamış
İleriki sürümde belki boeffla kernel karıştırırlarsa öffff!!! Tadından yenmez
Şarja ozaman bi daha bakmak lazım

şarj daha %34 yaklaşık 4 saat ekran süresi oldu yoğun kullanımda. biraz daha az kullanim olsa rahat 5 saati gösterir bu rom.

morki05

Üye
haklısınız bende kurdum denedim ve gerçekten iyi bir rom sadece s4 revolution v12 biraz makyajlı olması hoşuma giden o kadar

Konu Sahibi
S5 MİNİ ROMUNU PAYLAŞTIM BAKABİLİRSİN TAMSANA GÖRE
haklısınız bende kurdum denedim ve gerçekten iyi bir rom sadece s4 revolution v12 biraz makyajlı olması hoşuma giden o kadar
ONAYLANSIN TABİ ÖNCE

Kontrol

Üye
v51 versiyonunu çıktığı gün kurduk hala tam performans var, v52 çıkmış galiba ona bile geçmeyi düşünmüyorum kuracak arkadaslara tavsiye ederim

Arkadaslar romu gördüm yorumlara gore iyi oldugunu düşünerek indiriyorum ...
peki su menüyü 5x5 nasil yapabiliriz ???

onun için launcherler var hocam arama yaparsanız bulabilirsiniz.

Galaxy note 2 de ole değil hocam
direk zipli olarak romun üstüne cwm ile flashla 5x5 olu verdii. .
ole olmadi yapmam...

tmm hocam öyle zipli lerde var

xda da vardi görmüştüm 5x5 launcher zip şeklinde

xda -- xposed installer mi
yosa baska mi
yardım edebilir misin ??

şu an pc de değilim kardeşim ama yinede bir bakayım

telfondan ne kadar yardim ettigin kadarıyla yaz dök link vss
işin yoksaaa abi
baska zamana
olmadı ben konusma acim
msj vs..