Adsl Alcaksan Veya Kazıklandığını Hissediyorsan Oku!
Kardesim Bende Sınırsız Kablo Net Var Kablosuz Adsl Aldım 180 Tl Bi O Kadar Yeni Baslayanlar Sakın Ttnet Almayın Bunda Telefon Derdi Yok Hız Sabit Hatta Artıyor Bile 1\mb hız ttnet:50 Kb/hız | Kablonet:130 hatta 140 /Kb hız Bile Oldu Tercih Sizin Sınırsız 36,50 Tl Kablonet 1/mb Hız İndir Donma Yok Kesilme Yok Bu Arada sırada Lag Cıkıyor Ancak 5-10 dk Cozuyorlar! Bi Özelliği Daha Var Memnun Olcanız Ttnet Telefon Olması Sart İken Bunda Telefon Sart Deil İstersen Televizyon Hattı Alabilirsiniz Buda 10 Tl Esittir 44 Tl Oluyor Bole Alırsanız 2 si Birlikte!
Ttnet-Turkcell-Vodefone-Avea 3g Modem Farketmez Sakın Fiyatlar Ucuo Kotalı Hayatta
Ben ne derim alsam ilk baslayanlar kotalı kullanırım kotayı gecmem fln dusunuyorsanız hata yapmayalım!
Ttnet vb Alın Ancak Hızını Önemsemeyin Sınırsız Almanızı Tavsiye Ederim Ttnet Sözlesme İmzalamayın! Modem Bedava Cıkmaya Kalksan Cıkamazsın Ya Parasını Ödücen Modemin Yada 2 Yıl Abonemiz Olucaksın Telefonu Kullanmadığın Halde 10 Tl Bindiriyorlar Paşa Gönlünüz Bilir!
Yane Kısaca Ttnet-3g Modem-Smile-Biri Alın O Sizin Kararınız Ancak Kazıklandım Diye Gelmeyin Smile-Biri Turk Telekoma Baglı Zaten Kısaca Sizin İçin Kablo Net Alın Türksat Kazansın Elin Gavuru Kazanmasın Hem Hesaplı Hemde Ekonomik Hemde Hızlı
Dicenizki Sanane İstediğimi Alırım Sanamı Sorcam Ttnete Ana Avrat Küfür Edince Artık Bu Konu Aklına Gelir