O kadar ucuzladı mı o telefon ya ? aynen
MrExpert Üye lgkg300' Alıntı: arkadaşlar tavsiyeleriniz doğrultusunda c3 aldım. çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun... Güle güle kullan...
lgkg300' Alıntı: arkadaşlar tavsiyeleriniz doğrultusunda c3 aldım. çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun... Güle güle kullan...
lgkg300 Üye Konu Sahibi b4ttal' Alıntı: Hayırlı olsun... Güle güle kullan... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim, iyi geceler....
b4ttal' Alıntı: Hayırlı olsun... Güle güle kullan... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim, iyi geceler....
Kerim. Üye lgkg300' Alıntı: arkadaşlar tavsiyeleriniz doğrultusunda c3 aldım. çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... hayirli olsun
lgkg300' Alıntı: arkadaşlar tavsiyeleriniz doğrultusunda c3 aldım. çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... hayirli olsun
EroL Emekli Yönetici lgkg300' Alıntı: arkadaşlar tavsiyeleriniz doğrultusunda c3 aldım. çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
lgkg300' Alıntı: arkadaşlar tavsiyeleriniz doğrultusunda c3 aldım. çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.