En Stabil Launcher Tavsiye(lütfen Yorum Atin Zarar Gelmez!)(6000+ Görülme Teşekkürler)

Sponsorlu Bağlantılar

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Beyler herkes bildiği yada kullandigi launcherin adini yazsin bi deneyecem sirayla.Atabilen fotoda atarsa lutfenn

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
icon seçebiliyrsun da ben şuan aynı buzz launcher gibi kişiselleştirdim

Uygulama yı mı değiştirdin yoksa uygulamada bu özellik mi var ama bende şuan nova ya geçtim güzel yani sorun yok gayet hızlı ve stabil bide durum çubugunu şeffaf yapabilsem on numara olcak..

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama yı mı değiştirdin yoksa uygulamada bu özellik mi var ama bende şuan nova ya geçtim güzel yani sorun yok gayet hızlı ve stabil bide durum çubugunu şeffaf yapabilsem on numara olcak..
aynen durum çubuğu şeffaf olsa
ben widgetlerle tema gibi bişey yaptım novada yani istedğin launcherda yaparsın benim dediğimi
aynen durum çubuğu şeffaf olsa
ben widgetlerle tema gibi bişey yaptım novada yani istedğin launcherda yaparsın benim dediğimi
buzz launchera yapsam yükleyeceğim de işte eksikleri var diye yapmıyorum artık

hasanbaglan1981

Üye
Durum çubuğunu sadece KitKat yüklüyse nova otomatik yapiyor zaten

ismailakkulak

Üye
Durum çubuğunu sadece KitKat yüklüyse nova otomatik yapiyor zaten

KitKat destekleyen her Launcher durum çubuğu ve navigasyon çubuğu şeffaflaşıyor zaten. Yani sadece Nova yapmıyor, diğerleri de yapıyor. Ama Android 4.0 üstü, ücretli KitKat lLauncherlarda şeffaf durum çubuğunun klonu var. Benim bildiğim 2 tane var. Forumda ikisi de paylaşılmış.

KitKat Launcher Prime ve KK Launcher Prime.

The Shadow

The Shadow

Üye
KitKat destekleyen her Launcher durum çubuğu ve navigasyon çubuğu şeffaflaşıyor zaten. Yani sadece Nova yapmıyor, diğerleri de yapıyor. Ama Android 4.0 üstü, ücretli KitKat lLauncherlarda şeffaf durum çubuğunun klonu var. Benim bildiğim 2 tane var. Forumda ikisi de paylaşılmış.

KitKat Launcher Prime ve KK Launcher Prime.
Nova ayarlarinda var durum cubugunu seffaflastirma :)

Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
KK Launcher ile Nova Launcher :)

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kimliksiz12
caglar b

caglar b

Üye
Buzz launcherin kendi widget uygulamasını nasıl kullanıyoruz, widgeti yapıyorum ama ana ekrana ekliyemiyorum

Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
bi uygulammayı çok yükleyince böye hatalar veriyo galiba tel bikaç resetten sonra yükler
antivirüs yok
O Zaman Telefondan Kaynaklanıyordur Onuda Telefona Format atcan olmassa servise götürcen :)

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
O Zaman Telefondan Kaynaklanıyordur Onuda Telefona Format atcan olmassa servise götürcen :)
Servislik veya formatlık bir durum yok.Google playde de oluyo aynı durum:yükle-sil-yükle-sil yaparsan tel yüklemene izin vermiyo artık.Bir süre sonra kendisi düzelir o
Buzz launcherin kendi widget uygulamasını nasıl kullanıyoruz, widgeti yapıyorum ama ana ekrana ekliyemiyorum
kaydettiysen buzz widgetin içine gelir kardeş
sen kaydedememişsin

caglar b

caglar b

Üye
Servislik veya formatlık bir durum yok.Google playde de oluyo aynı durum:yükle-sil-yükle-sil yaparsan tel yüklemene izin vermiyo artık.Bir süre sonra kendisi düzelir o
kaydettiysen buzz widgetin içine gelir kardeş
sen kaydedememişsin
Kaydetsem bile ekleyemiyorum, zaten içinde gelenlerde gözükmüyor

Üst Alt