icon seçebiliyrsun da ben şuan aynı buzz launcher gibi kişiselleştirdim
aynen durum çubuğu şeffaf olsaUygulama yı mı değiştirdin yoksa uygulamada bu özellik mi var ama bende şuan nova ya geçtim güzel yani sorun yok gayet hızlı ve stabil bide durum çubugunu şeffaf yapabilsem on numara olcak..
ben widgetlerle tema gibi bişey yaptım novada yani istedğin launcherda yaparsın benim dediğimiUygulama yı mı değiştirdin yoksa uygulamada bu özellik mi var ama bende şuan nova ya geçtim güzel yani sorun yok gayet hızlı ve stabil bide durum çubugunu şeffaf yapabilsem on numara olcak..
buzz launchera yapsam yükleyeceğim de işte eksikleri var diye yapmıyorum artıkaynen durum çubuğu şeffaf olsa
ben widgetlerle tema gibi bişey yaptım novada yani istedğin launcherda yaparsın benim dediğimi
Durum çubuğunu sadece KitKat yüklüyse nova otomatik yapiyor zaten
Nova ayarlarinda var durum cubugunu seffaflastirmaKitKat destekleyen her Launcher durum çubuğu ve navigasyon çubuğu şeffaflaşıyor zaten. Yani sadece Nova yapmıyor, diğerleri de yapıyor. Ama Android 4.0 üstü, ücretli KitKat lLauncherlarda şeffaf durum çubuğunun klonu var. Benim bildiğim 2 tane var. Forumda ikisi de paylaşılmış.
KitKat Launcher Prime ve KK Launcher Prime.

nereden indirdin novayı.link atarmısınNova ayarlarinda var durum cubugunu seffaflastirma![]()
aynı sürüm nova olsunNova ayarlarinda var durum cubugunu seffaflastirma![]()
Nova Launcher Prime 2.3 Türkçe MaxiPDA - MaxiCepnereden indirdin novayı.link atarmısın
aynı sürüm nova olsun
yükleyemedim novayı yüklenmedi diyo hep

Şu an sende nova kuruluysa onu sil tekrardan dene.yükleyemedim novayı yüklenmedi diyo hep![]()
sildim denedim yine aynı hatayı vermişti.acaba tel içinde cache falan mı kaldı ki?Şu an sende nova kuruluysa onu sil tekrardan dene.
Sanmam. Kalsa bile kurulumu engellemez çünkü başka bir şey olmalı.sildim denedim yine aynı hatayı vermişti.acaba tel içinde cache falan mı kaldı ki?
Engelleyen Bir Antivirüs Programı OlabilirSanmam. Kalsa bile kurulumu engellemez çünkü başka bir şey olmalı.
bi uygulammayı çok yükleyince böye hatalar veriyo galiba tel bikaç resetten sonra yüklerSanmam. Kalsa bile kurulumu engellemez çünkü başka bir şey olmalı.
antivirüs yokEngelleyen Bir Antivirüs Programı Olabilir
O Zaman Telefondan Kaynaklanıyordur Onuda Telefona Format atcan olmassa servise götürcenbi uygulammayı çok yükleyince böye hatalar veriyo galiba tel bikaç resetten sonra yükler
antivirüs yok

Servislik veya formatlık bir durum yok.Google playde de oluyo aynı durum:yükle-sil-yükle-sil yaparsan tel yüklemene izin vermiyo artık.Bir süre sonra kendisi düzelir oO Zaman Telefondan Kaynaklanıyordur Onuda Telefona Format atcan olmassa servise götürcen![]()
kaydettiysen buzz widgetin içine gelir kardeşBuzz launcherin kendi widget uygulamasını nasıl kullanıyoruz, widgeti yapıyorum ama ana ekrana ekliyemiyorum
sen kaydedememişsinBuzz launcherin kendi widget uygulamasını nasıl kullanıyoruz, widgeti yapıyorum ama ana ekrana ekliyemiyorum
Kaydetsem bile ekleyemiyorum, zaten içinde gelenlerde gözükmüyorServislik veya formatlık bir durum yok.Google playde de oluyo aynı durum:yükle-sil-yükle-sil yaparsan tel yüklemene izin vermiyo artık.Bir süre sonra kendisi düzelir o
kaydettiysen buzz widgetin içine gelir kardeş
sen kaydedememişsin
sen onu kullanan birine sor şuan ben kullanmıyorumKaydetsem bile ekleyemiyorum, zaten içinde gelenlerde gözükmüyor