adige_cenk
Üye
aynen öyle kardeşim.bi de iyi ki bu konuyu açmışımÖnceliğiniz tasarım yapmak mı?
Buzz launcher: Sınır yoktur, kendi tasarımınızı yaparsınız, beceremezseniz hazır tasarımları çeker ve üzerinde oynama yaparsınız ya da olduğu gibi kabullenirsiniz... SS launcher da buzz gibidir. Belli kalıplara zorlamaz sizi... Tamamen hayal gücünüze bağlı tasarım sunar ve sistemi çok fazla yormaz. NOT: kendi kişiselleştirmenizi yapmak istiyorsanız; uccw, zooper widgets, minimalist text vs uygulamaları biraz kurcalayıp, nasıl hoş çalışmalar çıkarılabileceğini öğrenmek lazım...
Tasarıma devam diyorsanız myhomescreen.com size alternatifler sunabilir...
Ram az ise, yine de performans derseniz; Stock takılınVe ya arkadaşlar baya seçenek sundu. Her launcherın performans için kendince ayarları var. Ne kadar az görsellik ve animasyon o kadar performans. Vel-hasılı; 3 kuruşa 5 köfte yok
Abartı görsellik ve eğlenceli animasyon derseniz: Tsf launcher, Next launcher ve yandex shell... Tabi bu uygulamalar işlemci ve ram isterAynı zamanda bu launcherlar sisteme fazla yüklenir ve batarya konusunda can sıkar..
güzel launcher ama uygulama menüsünde icon ve arkaplan kalitesi çok düşüyo.yoksa ana ekranı ve widgetleri güzel.next launcher çok hoşuna gider.galaxy w de stabil
güzel launcher duruşu falan ama bi süre sonra sıkıyoDonanımı düşük olan telefonlar için Smart Launcher öneririm.
TEeşekkürler ace kullanıyosan zeam launcher ı da önerebilirim.hadi arkadaşlar konu hala günceladw launcher s4 temasıyla kullanabilirsin 1-2 ince ayar yaptin mi hiç kasmadan gorsel şekilde kullanırsın ben meseka ace da bu launcher ı kullanıyoö arkada canli duvar kağidiyla bile kasmıyor
zeam launcherı tavsiye etmemin amacı rami düşük teller için hem görsel hem de ram açısından moral kaynağı olsun diyedirşimdi yüklüyorum telefona
Buz launcher ayrica kisilestirme serbest
Hahaha
dediğim gibi uygulama menüsü pixeli düşük teller iin hiç de iç açıcı değil.Next launcher favorim
Görsel olarak tatmin ediyor ve stabil diyebilirim benim cihaz için
kardeş sen buzz launcherı kullanmayı bilmiyosun.homepack konusunda hiçbir launcher yanına bile yaklaşamaz.o kadar süper temalar var ki...Neyini kisillestireceksin?
Bence bes para etmez hic beğenmedim o launcheri
bir de buzz var ama çok ram yiyorİşlevsellik olarak piyasada birbirine benzeyen 3 launcher var. Apex, Holo ve Nova. Aralarında en performanslısı bariz Nova. Birde TSF Shell var oda çok stabil çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?