monteboy
Üye
sanırım modern combat adlı oyun dostum"Modern oynadığında kesin zorluyor" derken ne demek istedin anlamadım... Açıklarsan, cevap veririm.
Bir de insanlara, "konumu, yorumlarımı beğenin, bir katkınız dokunsun" demen hoş değil. Beğenen beğenir....
sanırım modern combat adlı oyun dostum
hocam bu yandexte stabilite sorunları vardı en son, mesela uygulamadan cikarken home tuşuna bastığımda yandex.shell yükleniyor yazısı geliyodu bu tarz seyler yasiyo musunuz?Yandex shell v1.16
Evet sanırım bu durum bazı telefonlarda devam ediyor sebebini bilmiyorum.baska uygulamalar ile uyumsuz mudur nedirhocam bu yandexte stabilite sorunları vardı en son, mesela uygulamadan cikarken home tuşuna bastığımda yandex.shell yükleniyor yazısı geliyodu bu tarz seyler yasiyo musunuz?
çok ilginç ya, çok harika bir launcher kaç kez denedim kullanabilmeyi fakat böyle durumlar olunca çok canımı sıkıyoEvet bu durum bazı telefonlarda devam ediyor sebebini bilmiyorum. Ben ace kullanıyorum ve hiç hata almıyorum.
Ben bu durumu tsf shell de bile yaşadım. Ben ace ye kurdum kullandım sorun yok. Arkadaşa verdim o s2 kullanıyor. Ne zaman geri launcher'a dönse tsf shell yükleniyor deyip baştan başlıyordu.çok ilginç ya, çok harika bir launcher kaç kez denedim kullanabilmeyi fakat böyle durumlar olunca çok canımı sıkıyo
Ben bu durumu tsf shell de bile yaşadım. Ben ace ye kurdum kullandım sorun yok. Arkadaşa verdim o s2 kullanıyor. Ne zaman geri launcher'a dönse tsf shell yükleniyor deyip baştan başlıyordu.
He vallaenteresanmış
Abi modern deken modwrn combatv4 ten bagsediyorum.bi de ben bu forumda yeniyim hatali bi sey yaptiysam ozur dilerim"Modern oynadığında kesin zorluyor" derken ne demek istedin anlamadım... Açıklarsan, cevap veririm.
Bir de insanlara, "konumu, yorumlarımı beğenin, bir katkınız dokunsun" demen hoş değil. Beğenen beğenir....
Abi ben o launchera hic alisamadimSslauncher çok güzel ve sade bir türlü vazgecemedim
Cok ram yiyo yine deYandex shell v1.16
Olum azcik dikkatli konus lan insanlari niye uzuyon begenmedim de bariÇok dandik1.6
ben de ilk next launcherı yükledim bi ara sonra apexle başladım launcher işine hep apexi savunuyodum novadan daha iyi diye hatta novayı da kullandım herhalde önyartgıdan dolayı sevmedim sildim apexe devam ettim ama 1 aydır nova kullanıyorum apexle karşılaştırıyorumda baya daha iyi nova hem kasmıyo(apex bazen ister istemez kasabiliyo) hem efektleri iyi(apexin özel bi efekti yok normal efektleri kulanıyo) hem de uygulama menüsünde icon değişikliliği yapılabiliyor(apexde sadece masaüstünde değişiyor.Novanın apexe göre tek eksi yönü tablet modu olmamasıApex usta..
Abi, özür dilerim...
olum... lan...
Go launcherin tum temalari ni destekledigini biliyormusun nemus unnemusu da bi ara KULLANDIM AMA ARAYÜZÜ PEK DE İÇ AÇICI OLDUĞUNU SÖYLEYEMEM AMA YİNEDE
Hangi cihazda denediniz merak ettim? [ciddiyim dalga gecmiyorum yanlis anlasilacak bi cumle grubu da mimiklerimizi yansitmayinca cok kisiyle bosu bosuna tartismisligim var;') ]Bence nemus hiçte hızlı değil
evet öyle bi özelliği varGo launcherin tum temalari ni destekledigini biliyormusun nemus un
icon kalitesi az düştü benim telde ben de sildim.Hangi cihazda denediniz merak ettim? [ciddiyim dalga gecmiyorum yanlis anlasilacak bi cumle grubu da mimiklerimizi yansitmayinca cok kisiyle bosu bosuna tartismisligim var;') ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?