AVCIUGUR
Üye
-
Konu Sahibi
-
şuan nova kullanıyorum memnunum smartı da bi ara kullanıyodum ama widgeti ana sayfaya yerleştiremedikten sonra ne önemi var deyip sildimSmart ve Nova launcher bana gore
deniycemBeta launcher olmasına rağmen Bundan sadesi yok görünümde güzelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nemusu da bi ara KULLANDIM AMA ARAYÜZÜ PEK DE İÇ AÇICI OLDUĞUNU SÖYLEYEMEM AMA YİNEDENemus launcher tabikide, tartisilmasi bile sacma.
SF GÜZEL DNasıl Begendinmi SF Yİ
güzel launcher ama görsellik istiyosan bunu kullanabilirsin zaten herhalde senin tel iyiNasıl Begendinmi SF Yİ
holoyu da kullandım ama bana hala nova yine de bildirim için
ben de telin kendi başlatıcısını seviyorum ama bi yerden sonra insan sıkılıyo işte değişiklik istiyo bu arada iphoneu olanlara acıyorum iosda launcher tema diye bişey yokSony Xperia z Kullanıyorum Sağolasın Kendi baslatıcısı güzel
ABİ BURADA SAYEMDE BAYA BEĞENİ KASTINSony Xperia z Kullanıyorum Sağolasın Kendi baslatıcısı güzel
Z KULLANIYOSAN BUZZU DENE DERİM TEL DE BÜYÜK PİXEL DE ÇOK OLDUĞUNA GÖRE TELİN SÜPER OLUR.BAZI HOMEPACKLER(TABİ BULMAK ZAMAN ALIYOR) DEHŞET.DENE DERİMSony Xperia z Kullanıyorum Sağolasın Kendi baslatıcısı güzel
teşekkürler deniycemAction Launcher kullanıyorum neo v telefonum var sorun çıkarmıyo şuanlık. (2 aydir kullanıyorum. tabikide hergün farkli icon packlari yükliyorum ama 2 gündür değiştirmiyorum galiba benlik bişey buldum )
bi modern oynadığında kesin zorluyo ama yinedeXperia Advanced Launcher, fazla zorlamıyor, ayrıca hoş bir launcher. Performans olarak daha iyileri vardır tabi ama ben bundan memnunum aynı senin gibi 512mb ramim var.
ben de ilk next launcherı yükledim bi ara sonra apexle başladım launcher işine hep apexi savunuyodum novadan daha iyi diye hatta novayı da kullandım herhalde önyartgıdan dolayı sevmedim sildim apexe devam ettim ama 1 aydır nova kullanıyorum apexle karşılaştırıyorumda baya daha iyi nova hem kasmıyo(apex bazen ister istemez kasabiliyo) hem efektleri iyi(apexin özel bi efekti yok normal efektleri kulanıyo) hem de uygulama menüsünde icon değişikliliği yapılabiliyor(apexde sadece masaüstünde değişiyor.Novanın apexe göre tek eksi yönü tablet modu olmamasıher zaman ilk yüklediğim uygulama apex launcher, gerisi hikaye
ABİ GO TELEFONU ÖLDÜRÜYO HADİ ONU BIRAK BİŞEYE BENZESE...BEN GOYU EN İYİ OLARAK BENİMSEMİŞTİM Bİ ARA AMA İŞİN GERÇEK YÜZÜ ORTADAGo yu tek geçerim. En iyisi tek tek kurup denemelisin
Smart ve Nova launcher bana gore
Nemus launcher tabikide, tartisilmasi bile sacma.
Action Launcher kullanıyorum neo v telefonum var sorun çıkarmıyo şuanlık. (2 aydir kullanıyorum. tabikide hergün farkli icon packlari yükliyorum ama 2 gündür değiştirmiyorum galiba benlik bişey buldum )
Xperia Advanced Launcher, fazla zorlamıyor, ayrıca hoş bir launcher. Performans olarak daha iyileri vardır tabi ama ben bundan memnunum aynı senin gibi 512mb ramim var.
her zaman ilk yüklediğim uygulama apex launcher, gerisi hikaye
BU KADAR YORUM YAPTINIZ BEN SİZLERİN YORUMLARINIZI DİKKATE ALDIM BEĞENDİM.SİZLER DE KONUMU VE YORUMLARIMI BEĞENİRSENİZ SEVİNİRM.Bİ KATKINIZ OLUR.Go yu tek geçerim. En iyisi tek tek kurup denemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?