En sonunda turkcell 3g destekli teller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
En sonunda turkcell 3g destekli teller
evt sonunda turkcell cep telefonunlarındaki 3g hatalarını düzeltti hatta hızlarını fln da belirtti
bazılarında N harfi var onlar heralde henüz bilinmeyenler
bide bn n73 e baktım mobil tv de Client+WAP yazıo
client nedir acaba programla izleyebileceğiz sanırım nese siz bakın işte
buyrun link=

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler bilgi için

Sonunda müşteri hizmetlerine iki gün önce bu konuda mail atmıştım belkide yararı olmuştur

Larock

Üye
dikkat ettim de nokinın sadece 6700classic modeli 10mbps yi destekliyo. dğer modelleri 3.6 da kalmış

Konu Sahibi
evt öle neden düşük bnde anlamadım ama çoğu telde daha yazmıo onlarda 3.6 fln flndır heralde

Karahasan

Emekli Yönetici
Bilgi için teşekkürler.

turkcellın 3g ınternet hızı 28 mbit e kadar ulasmıstı..
ama web sıtesınde HSDPA Hızı:en fazla 7.2 ymbps olarak yazılmıs .bu neyin hızı oluyor yoksa turcell 28 mbıt e ulastık deyıp bunları 3g desteklı telefonlara yansıtmadımı anlamadım..
yoksa turkcellın yaptıgı testler sadece yazıda mı kaldı..
detaylı acıklayabılırmısınız arkadaslar...

LAZOFLU

Emekli Yönetici

onda turkcellin yapacağı birşey yok. Telefonun özelliğidir. Telefon ne kadar hızda interneti alabildiğini gösteriyor. Yoksa şu telefona şu hızda, diğer telefona şu hızda internet kısıtlaması diye birşey değil. Yanlış anlamayalım. 28MB hız ise kalitesini göstermek amaçlı söyleniyor. Tabi bilgisayarlarda bu hızdan en iyi şekilde nasibini alacak. Sadece cep telefonları yararlanmayacak. 3G devrim niteliğini taşıyan bir teknolojidir.

heh anladım tesekkur ederım recep abı.
3g gelınce ben hıc bısekılde faydalanamıycam,telı degıstırmem gerekıyor.
ama bı 3g ıcın telı degıstırmem

umut0628

Üye
benim telimi göremedim ama destekledigini biliyorum hadda 4g bile desteliyo okadar para verdik sony ericsson g705

Arkadaşlar k810i neleri destekliyor bakar misiniz . Ben gprs den girdiğim için cepten giriyorum ve turkcell deki Liste görünmüyor

Konu Sahibi
Arkadaşlar k810i neleri destekliyor bakar misiniz . Ben gprs den girdiğim için cepten giriyorum ve turkcell deki Liste görünmüyor
senin tel için çift kamera görüntülü konuşma var ama mobil tv yle ilgili bilgi girlmemiş

Konu Sahibi
deneme yapabilirmyim derken 3g den bahsediosan henüz gelmedi valla gelince artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...