Süleyman
Üye
Birgün belki bakarsınız banlanırım. Nedenide "Yönetimin Ortak Kararı" olur
Helal olsun abi adminlere bile kafa tutuyorsun.

Birgün belki bakarsınız banlanırım. Nedenide "Yönetimin Ortak Kararı" olur
Helal olsun abi adminlere bile kafa tutuyorsun.

Birgün belki bakarsınız banlanırım. Nedenide "Yönetimin Ortak Kararı" olur![]()
Sen gidersen ben de gelirim abi .Çok havalı ama...
Düşünsene tüm yöneticiler işlerini bırakıp seni düşünüyor. Seni yorumluyorlar. Bir karara varıyorlar. 
bende karar aldım ama bir türlü uygulamaya başlayamadım kardeşim. Birkaç arkadaşın işi var. Tema vs. Onları yapabilirsem yapacağım. Sonra daha beni bulamazsınız
Sen gidersen ben de gelirim abi .

İyi havaya soktun şimdi kendime ban atıp nedenini "Yönetimin Ortak Kararı" olarak yazmak istiyorum
Çok havalı ama...Düşünsene tüm yöneticiler işlerini bırakıp seni düşünüyor. Seni yorumluyorlar. Bir karara varıyorlar.
![]()

bende karar aldım ama bir türlü uygulamaya başlayamadım kardeşim. Birkaç arkadaşın işi var. Tema vs. Onları yapabilirsem yapacağım. Sonra daha beni bulamazsınız
- - - Eklendi - - -
İyi havaya soktun şimdi kendime ban atıp nedenini "Yönetimin Ortak Kararı" olarak yazmak istiyorum![]()

Neden öyle bir seçenek var o zaman
Kendine ban atınca o kısımı istediğin kadar değiştir yine de kendi isteğiyle yazıyor.![]()
Madem koyuyozsunuz istediğimizi yazalım değil mi? 
Neden öyle bir seçenek var o zamanMadem koyuyozsunuz istediğimizi yazalım değil mi?
![]()

Gitmeden önce haber ver abi beraber gidelim.
bende karar aldım ama bir türlü uygulamaya başlayamadım kardeşim. Birkaç arkadaşın işi var. Tema vs. Onları yapabilirsem yapacağım. Sonra daha beni bulamazsınız![]()
Gitme abeeyy![]()
sensiz olmaz .dur sen yorulma ben atarım

Durumu anlattım kardeşim. Tema işide kaldı. Hadi ben kaçarGitme abeeyy![]()

Gröşürüz Kardeşim. Ben kaçar
Gitmeden önce haber ver abi beraber gidelim.