En son şu 10 üye bu sayfayı ziyaret etti:

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Birgün belki bakarsınız banlanırım. Nedenide "Yönetimin Ortak Kararı" olur :ehe
Çok havalı ama... :D Düşünsene tüm yöneticiler işlerini bırakıp seni düşünüyor. Seni yorumluyorlar. Bir karara varıyorlar. :ehe

Süleyman

Süleyman

Üye

:ehe Sen gidersen ben de gelirim abi .
bende karar aldım ama bir türlü uygulamaya başlayamadım kardeşim. Birkaç arkadaşın işi var. Tema vs. Onları yapabilirsem yapacağım. Sonra daha beni bulamazsınız :)

- - - Eklendi - - -

Çok havalı ama... :D Düşünsene tüm yöneticiler işlerini bırakıp seni düşünüyor. Seni yorumluyorlar. Bir karara varıyorlar. :ehe
İyi havaya soktun şimdi kendime ban atıp nedenini "Yönetimin Ortak Kararı" olarak yazmak istiyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

bende karar aldım ama bir türlü uygulamaya başlayamadım kardeşim. Birkaç arkadaşın işi var. Tema vs. Onları yapabilirsem yapacağım. Sonra daha beni bulamazsınız :)

- - - Eklendi - - -

İyi havaya soktun şimdi kendime ban atıp nedenini "Yönetimin Ortak Kararı" olarak yazmak istiyorum :ehe

Gitme. :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Kendine ban atınca o kısımı istediğin kadar değiştir yine de kendi isteğiyle yazıyor. :D

Süleyman

Süleyman

Üye
CABBAR

CABBAR

Üye
deneme

- - - Eklendi - - -

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Gitmeden önce haber ver abi beraber gidelim.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
ismail

ismail

Üye
Gitme abeeyy :(

ismail

ismail

Üye
:bye:

Üst Alt