EN Son Sinemada Hangi Filmi izlediniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
EN Son Sinemada Hangi Filmi izlediniz ?
En son sinemada izlediğiniz Filmi ve yorumunuzu yaparsanız sinema severler için büyük bi kolaylık olacaktır.

Şu an Sinemalarda Vizyonda olan "Underworld (Karanlıklar Ülkesi:Uyanış) filmini çok beyendim Herkesin izlemesini tavsiye ederim Yaş sınırınız 18 ise :) .Film aksiyon filmi
Konu içeriği:Vampir :)
85-90 dk sürmektedir. Film süresi kısa gözüksede Filmin içindesiniz sanki,çok sürükleyici hiç boş sahnesi yok.Açıkcası hep aksiyon zamanın nasıl akıp geçtiğini anlıyamıyacaksınız :) Eleştirmenler tarafındanda film genelinde 10 üzerinden 8 almıştır.İzlemek isteyenlere şimiden iyi Seyirler...!!!

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Çizmeli Kedi 3D

tempestshine

tempestshine

Üye
Kule Soygunu.2 ay önce izlemiştim ..

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Fetih 1453

__xXx__

__xXx__

Üye
Gosth rider

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Berlin Kaplanı

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
berlin kaplanı & fetih 1453 :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
berlin kaplanı :(

minoo

minoo

Üye
Dün izledim 'Düşmanı Korurken'.

RonnsenBob

RonnsenBob

Üye
Görevimiz Tehlike 4

FlaxLy

FlaxLy

Üye

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
fazla güzel değildi dimi :ehe

Fazlasını değil.Bir komedi filmi olarak vizyona girecek Bir film değil.İnanın şöyle bol Kahkaha attığım hiçbir sahnesi yok.! Beklemiyordum vasatın altında olacağını.Yinede iyi gişe yapmış buda şaşırtıcı tarafı.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Fazlasını değil.Bir komedi filmi olarak vizyona girecek Bir film değil.İnanın şöyle bol Kahkaha attığım hiçbir sahnesi yok.! Beklemiyordum vasatın altında olacağını.Yinede iyi gişe yapmış buda şaşırtıcı tarafı.

Ata demirer,Cem yılmaz dediğiniz zaman gişe kıracaksınız tabiki. Adamların her filmi güzel ama bu ikiside son zamanlarda cıvıttlılar. Yahşi batı ve berlin kaplanı. Bizler komik diye gidiyoruz hata bizde.d

Türe

Türe

Üye
Paranormal activity 3

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Buz Devri WANN
Musallat TWOOO
Paranormal Activity THREE
Son durak FOURRR

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Ata demirer,Cem yılmaz dediğiniz zaman gişe kıracaksınız tabiki. Adamların her filmi güzel ama bu ikiside son zamanlarda cıvıttlılar. Yahşi batı ve berlin kaplanı. Bizler komik diye gidiyoruz hata bizde.d

Komedi türk filmi olarak sabırsızlıkla beklediğim başrolünü Tolga Çeviğin oynadığı "Sen Kimsin " filmi fragmanını mutluka izleyin derim

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Evet "Sen kimsin" Filmi çıksında bu zamanda çıkmasın. Şuan fetih 1453 rekora gidiyor. Yoksa o filmde patlar :D

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Sen kimsin filmi normalde 24 dü vizyon tarihiydi.Önümüzdeki Cuma vizyonda sanırım.
YAHŞİ BATI filminin önünüde AVATAR kesmişti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt