birazdan kapıcıya sigara aldırırken bozduracağım...:) alttaki en son ne zaman kahve içtin?:ehe
Exalans Üye sabah içtim ama senin sigara içmeni pek beğenmedim yazık etme bence kendine alttaki en son nezaman kontör yükledin
sabah içtim ama senin sigara içmeni pek beğenmedim yazık etme bence kendine alttaki en son nezaman kontör yükledin
perfectlover Üye Uzun zaman oldu hatırlamıyorum bile. Alttaki en son ne zaman biriyle oturup dertleştin?
padme Üye ben pek dertlesen biri degilim ama iyi bir dinleyiciyimdir. alttaki en son ne zaman heyecanlandin
omayra Üye Hatırlamıyorum, bir hafta 10 gün kadar olmuştur her halde.. (ay uzun zaman olmuş ) Alttaki en son ne zaman hasret çektin?
Hatırlamıyorum, bir hafta 10 gün kadar olmuştur her halde.. (ay uzun zaman olmuş ) Alttaki en son ne zaman hasret çektin?
MagNum Üye Konu Sahibi en son hangi filme gitmiştim en son neşeli gençlike gittim ha pardon sorada bardaya gittim alttaki hiç tiyatroya gittin mi?
en son hangi filme gitmiştim en son neşeli gençlike gittim ha pardon sorada bardaya gittim alttaki hiç tiyatroya gittin mi?
***BlackrosE*** Üye Ewt en son bizim ünide tiyatro topluluğunun sezar'ın ölümü adlı oyununa gitmiştim!! Alttaki en son ne zaman eve geç geldin!!
Ewt en son bizim ünide tiyatro topluluğunun sezar'ın ölümü adlı oyununa gitmiştim!! Alttaki en son ne zaman eve geç geldin!!
***BlackrosE*** Üye az önce ayıptır sölemesi ezdik!! 26 ya 10 zuahahaa!! alttaki en son ne zamn arkadaşlarla beraber kaldın!!
az önce ayıptır sölemesi ezdik!! 26 ya 10 zuahahaa!! alttaki en son ne zamn arkadaşlarla beraber kaldın!!
thebora Üye hızlı konuşurlarsa anlamak zor oluyo ama yazıları tercüme etmekte ve yazmakta iyi sayılırım alttaki en son ne zaman alkol aldın?
hızlı konuşurlarsa anlamak zor oluyo ama yazıları tercüme etmekte ve yazmakta iyi sayılırım alttaki en son ne zaman alkol aldın?
thebora Üye sanki benim için sormuşsun gibi bu akşam saat 21:30 sıralarında biriyle tartıştım işyerinde... alttaki en son ne zaman sinemaya gittin?
sanki benim için sormuşsun gibi bu akşam saat 21:30 sıralarında biriyle tartıştım işyerinde... alttaki en son ne zaman sinemaya gittin?