En son izlediğin film

Sponsorlu Bağlantılar

researcher

Üye
Babam ve oglum *****

Harikaydı.

Itıraf comda onun icin sunu yazmıslar:

CD ciye gittim babam ve oglumun CDsini sordum . Adam bana "Bizim kameraman aglamaktan hep yanlıs yerleri cekmıs" dedi.

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
haciwat karagöz neden öldürüldü

Berbat bir film gitmeyin Ben gittim 2. seansta koltuğa gömüldüm son 20 dakka filmi bile izlemedim

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sinemaya en son babam ve oğlum filmine gittim çok güzeldi evdede kurtlar vadisi ırak filmini izledim oda güzeldi

impavidus

impavidus

Üye
Ben en son Münih'e gittim.1972 Münih Olimpiyatları’nda Filistinli eylemciler tarafından öldürülen İsrailli atletlerin intikamını almaya çalışan bir Mossad timinin çalışmaları anlatılıyor.Her ne kadar konu taraflı olarak ele alınmış olsa da güzel sayılabilecek bir filmdi

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Yeni dunya böggghhh

ama match point hic olemi acayip guael film yaa zaten scarlett oynarda film kotumu olur

DaRKoRaNGe

Üye
Pardon

çok trajikomik bir filmmiş.

Vassili

Üye
Kurtlar Vadisi Irak

irun

irun

Üye
babam ve oğlum
yeni dünya

tyler_durden

Üye
dabbe (ööğh)

darkwolf

darkwolf

Üye
Kurtlar Vadisi Iraq

KAROLİN

Üye
kurtlar vadisi ırak ***

__Midas__

__Midas__

Üye
Mumya evi DVD
ilk bölüm biraz sıkıcı geliyor fakat son 50 dakika gerçekten güzel

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
dabbe ye gittim güzel diiii... herkesin gitmesini tawsiye ederim......

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
hostel
(otel)

Eli Roth
Jay Hernandez
Derek Richardson
Eythor Gudjonsson
Barbara Nedeljakova
Jana Kaderabkova
diger oyuncuların sonu hep ova oja
Korku
ABD 2005
95 dak.

Uluslararası üne sahip sinemacı Quentin Tarantino, bir Eli Roth filmi olan "OTEL/HOSTEL" la karşımızda. Film yazar-yönetmen Eli Roth'un hit olan 2002 yapımı ilk filmi "CABIN FEVER/DEHŞETİN GÖZLERİ" nin devamı niteliğinde. İlkinden daha korkunç olan "OTEL/HOSTEL" insan doğasının ve genel olarak dünyanın en dehşet verici yönlerinden çoğunun bir karışımını sunarken, insan trafiği, uluslararası organize suç ve seks turizminin imkansız ama gerçek hikayelerinden derlendi. Son derece ayrıntılı görüntülere yer verilen, gerçekten tedirgin edici film, korku türünün en koyu hayranlarını bile hayrete düşürecek.

Otel, üniversite mezunu iki gencin sırt çantalarıyla yaptıkları Avrupa gezisini konu alıyor. Paxton ve Josh, sonunda sırt çantalı Amerikalıların nirvanası olarak bilinen öğrenci pansiyonuna gelirler. Bu özel yer bir Slovak kasabasının dışındadır ve güzel oldukları kadar da çaresiz Doğu Avrupalı kadınlarla doludur. İki kafadar çok geçmeden egzotik güzeller Natalya ve Svetlana'yla yakınlaşırlar

deli film yaa siddetle tavisye ediyorum yanlız filmde +18 war hmde baya yani ole bole deil ozellkile 1. bolum
sonuc olarak dehset bi film ama

slayer

Üye
<span style="font-size:12pt;line-height:100%">Hostel</span>

Ufff def&#351;et film... matkaplar, testereler, ne&#351;terler, kollar, baçaklar, pannaklar... Ha bide &#39;ler havada ucusuyor...
Adamlar öyle bir düzen kurmu&#351;larki.. A&#287;lar&#305;na dü&#351;memek elde deil.. Filmin birinci yar&#305;s&#305;yla 2. yar&#305;s&#305; apayr&#305; filmler.. 1. yar&#305;; eurotrip gibi... 3 ki&#351;iler... bratislava&#39;ya gidiyorlar... F&#305;st&#305;k gibi hatunlar&#305;n aras&#305;na.... 2. yar&#305;da; aralar&#305;ndan biri kayboluyor.. Sonra di&#287;eri... Bizim genç bunlar&#305; bulmak için -ki ben olsam arkama bile bakmam- u&#287;ras&#305;yor... Filmin gidi&#351;at&#305;n&#305; belli etmeyeyim.... &#304;zleyin görün... Siemada izleyecekseniz sak&#305;n 2. yar&#305;da bi&#351;ey yemeyin&#33;&#33;&#33; bo&#287;az&#305;n&#305;zda bile kalmaz... Direk öndekinin kafaya...

G_Unit

G_Unit

Üye
dabbe herkese tavsiye ederim 5yıLdız

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
hostel

crows

crows

Üye
fun with dick and jane ****