En son izlediğin film

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Babam ve Oğlum / Eskişehir AFM.

Yorum : Böyle film mi olur ya , hiç ağlamadığım kadar ağlamışımdır , süperdi , gitmeyen kalmasın bence

amedian

amedian

Üye
exorcism, herkeste aglamıs yau o babam ve oglumda

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
The Fog - Sis
korku filmi
guzel bi film

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ekim ayından beri vizyona giren cogu filme gittim ama en son film kalmadıgı icin babm ve oglum a girdim ii kide girmisim manyak bi film ya en iisi buydu bence

slayer

Üye
Pokemon 8 - Mew and the Wave Guiding Hero Rukario

1 yıldan daha uzun bir zaman beklediğim bir filmi nihayet izledim....
En güzel Pokemon filmlerinden biriydi....
Yeni HERO geldi ve gitti... Nedense bana çok güçlü gelmedi... Eğitimle güçlenmiş....

__Midas__

__Midas__

Üye
Mr & Mrs Smith DVD çok güzeldi...

helper007

helper007

Üye
The Chronicles Of Narnia --The Lion The Witch And The Wardrobe--
Aslında ikinci defa izliyorum.İlkinde iyiydi ama kardeşimle ikinci defa gittim filmin bir bölümünde uyudum.

kurt bey

kurt bey

Üye
en son maskelibeşleri izlemiştim güzel filmdi

damadada

Üye
sevimli yeğenim ile çizgi filim
madagaskar
ı izledik işin şakası mutlaka izleyın utanmayın 24 yaşımda izledim ve utanmıyorummmm

slayer

Üye
<span style="font-size:10pt;line-height:100%">Underworld: Evolution</span>

Olağanüstü....

amedian

amedian

Üye
kardan dolayı sıkıldık yapacak hicbisey yoktu bende kızarkadasımla keloglana gittim filmarasına kadar durduk zaten 1. bolum bitmeden ben uyuya kaldım aradada filmi terkettk one rezaletti oyle öüggg kusacaktım walla

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
hababam sınıfı 3,5u seyrettim en son tvde ise kanal d de lanetli ev 2yi seyrettim

troublesome

Üye
Münich &#39;i izledim... Yarın da Kurtlar vadisini izliycem...
Münich&#39;i tavsiye ederim..Spielberg acayip bir yahudi partizanlığı yapmış..Filistinlilerin de görüşlerini biraz iyimser gibi göstermelerine ıkınmış (sağlamamış tabii ki)..Sevgilim beğenmedi ama ona aşk olacak bol bol..kız milleti işte
Gidebilen gitsin...
Sinema Sinema&#39;da izlenir,sonra Korsanı alınır&#33;&#33;

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Kurtlar Vadisi Irak

Eskişehir Kılıçoğlu Sinema Salonu 20.15 Seansı.

Süper...

bjknemesis

Üye
en son iskelet anahtarı izledim ondan öncede madagaskar evdede birazdan cevapsız aram yada atanın cd sini seyredicem

troublesome

Üye
dün gece gittim sonunda&#33;&#33;
KURTLAR VADİSİ-IRAK

canlı bomba sahnesi çok övülüyo..evet övülecek kadar iyi ama bence daha da iyisi İSLÂM&#39;ın canlı bomba mevzusuna nasıl baktığını çok güzel bir biçimde yansıtması..Şeyh&#39;le beraber hristiyanların bilmeden inandıkları saçma sapan hurafeleri dağıtmış...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Cuma Saat 3 te Kurtlar Vadisi Irak ı İzledim.Muhteşem Bir Film Şiddetle Tavsiye Ederim

slayer

Üye
<span style="color:#000000"><span style="font-size:10pt;line-height:100%">Memoirs Of A Geisha</span></span>

Çok güzel filmdi...
minik bir kızken başlıyor film... geisha yetiştirilen yerlere satıyor ailesi 2 kız kardeşi Annelerinin hastalığında... küçük olanın hikayesi filim... daha el kadar çocukken başkan&#39;ın buna dondurma gibi bişey alıyor.. Kız aşık oluyor koca adama.. ve geisha olmaya karar veriyor... Bu arada hatun mavi gözlü....
Resimde görülen ve filmin ana karakteri olan bayanın ismi "ziyi zhang." (THE HERO &#39;da "kırık kılıç" adlı karizma sakallı abimizin metresi olan hatun oluyor.)
filnmin diğer güzelide "gong li"

FrontmaN

FrontmaN

Üye

Banlieue132e baktım süperdi.

__Midas__

__Midas__

Üye
The &#304;mam güzel say&#305;l&#305;r son 25 dakka bay&#305;yo ama...

Üst Alt