En son izlediğin film

KİNG KONG
yıldız vermektense yorum yapmak daha mantıklı geliyooo

özellikle yüzüklerin efendisinin efsane yönetmeni (bana göre) <span style="color:#FF0000">peter jacksonun </span>görselliği harika bir şölene dönüştürmesinin yanısıra klasik king kong çizgisiyle aynı senaryo aynı son ve naomi watts (Ann Darrow) farkıyla bir de piyanistten aşina olduğum Adrien Brody (jack driscoll) nin kanımca hoş sayılan performansıyla kitlesine hitap eden bir baş yapıt.

ama dediğim gibi kitlesine hitap ediyo tıpkı star wars gibi

ozkanak

Üye
testere 2 10 uzerinden 10 çunku ilkinden iyi olat tek film

yaw bu testere 2 yi izlemek bana bir türlü kısmet olmadı

-----------
ama abim genellemen bence yanlış 2. si 1. sinden güzel olan bi ton film sayabilirim sana sırf bu kriterlere göre değerlendirme yapmak çok fazla objectif olmasa gerek kanımca

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(mavizeybek &#064; Jan 7 2006, 11&#58;59 PM) [post=247936]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yaw bu testere 2 yi izlemek bana bir türlü kısmet olmadı

-----------
ama abim genellemen bence yanlış 2. si 1. sinden güzel olan bi ton film sayabilirim sana sırf bu kriterlere göre değerlendirme yapmak çok fazla objectif olmasa gerek kanımca
[/b][/quote]
kendi türünde tek.... (bence)
ayrıca çok sey kaçırıyorsun.... İlk fırsatta git...

a21a

Emekli Yönetici
x-men 1 ( evde vcd de)

organıze ısler(sınemada)-kıng kong-(sınemada) bı kac tane daha ızledım hah buldum babam ve oglum _(sınemada)

ouSahin

Üye
Hababam Sınıfı Askerde ama haftaya Hababam sınıfı üç buçuga gidecem

mevlut

Üye
G:O:R:A ***** yeah thats all

organize işlere gittim sinemaya ve tek kelimeyle berbat bi filmdi... yılmaz erdoğan yaptığı üçüncü iğrenç yapımla ii bi yapımcı olmadığını perçinlemiş oldu...

Keloğlan Kara Prens&#39;e Karşı.....Çok da güzel değildi yani idare eder ama giden çok şey bulmayı ummasın arkadaşlar.

papillon - DVD (tekrar seyrettim)

ABC

Üye
<div class='quotetop'>(Darkmayne &#064; Jan 9 2006, 09&#58;26 PM) [post=249470]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Keloğlan Kara Prens&#39;e Karşı.....Çok da güzel değildi yani idare eder ama giden çok şey bulmayı ummasın arkadaşlar.
[/b][/quote]

bence fena değildi.ama daha cok cocuklara göre

slayer

Üye
king kong_&#33;&#33;&#33;
Adrien Brody&#39;nin burnu nas&#305;l öyle.... Kameraman 60 derecelik aç&#305;yla bak&#305;yor adama, adam&#305;n burnu hala yamuk...
tabi bunlar&#305; k&#305;skand&#305;&#287;&#305;m için yaz&#305;yorum... Sonunda hatun (Naomi Watts) ona kald&#305;...
Süper filmdi.... Dinazorun çaneyi k&#305;rmas&#305;, Böcüklerin sald&#305;rmas&#305;... Filmin sonuna kadar heyecan hiç dü&#351;müyor..... Ama Sonu iyi olmam&#305;&#351;.... Ben daha iyi çekerdim...

&#304;zlemeyen kald&#305;m&#305; bilmem ama kaç&#305;r&#305;lmamas&#305; gereken bi film.....

Haberci

Üye
Ben de izledim king kong u ama hiç te reklamı ve yapılan masrafı kadar etkili değildi.
Çok gereksiz sahnelerle süreyi uzatmışlar 3 saate yakın bir film seyretmekten bıktım onlar rol yapmaktan bıkmadılar bana Cüneyt Arkın ın oynadığı Dünya yı kurtaran adam film ini hatırlattı Bence abartıldığı kadar güzel değil.Ha bir de aklımdayken sinamaya giderken yastık götürmeyi sakın unutmayınız

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Jan 11 2006, 08&#58;14 PM) [post=250512]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben de izledim king kong u ama hiç te reklamı ve yapılan masrafı kadar etkili değildi.
Çok gereksiz sahnelerle süreyi uzatmışlar 3 saate yakın bir film seyretmekten bıktım onlar rol yapmaktan bıkmadılar bana Cüneyt Arkın ın oynadığı Dünya yı kurtaran adam film ini hatırlattı Bence abartıldığı kadar güzel değil.Ha bir de aklımdayken sinamaya giderken yastık götürmeyi sakın unutmayınız
[/b][/quote]
aynı filmimi izledik_??
ilk birbuçuk-iki saat heyecanlıydı.....