Praetor
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
ne diyon arkadaşım salih gayet iyi bir yönetici hak etmişti hatta çoktan olması gerekiyordu geç bile kalındı bu konuda ayrıca gereksiz yorumlar yapan sensin mesela busalihyet isimli yönetici kesinlikle maxicep te olmamalı konulara gereksiz girişler yapıp gereksiz gerginlikler yaratabiliyor. bu yüzden ankete katılmıyorum ve bu arkadaşın yöneticiliğini kınıyorum
Benim de oy verdiklerim arasındaydıbence omayraçok sıcak kanlı çok sevecen en çok onu beğeniyorum yanii
Yaw sen kimsin !!!.........
eleştiri yapmayalım demişsin ama ben yapacam praetor bu konu son derece gereksiz bir konu bence eğer yöneticiler de aynı şeyi düşünüyorsa kapansın konu yok düşünmüyorsa siz oylayın
kimi yönetici çok oy alırken kimi hiç almaz olmaz öyle yani hoş durmaz sitenin itibarına
benim düşüncem böyle kusura bakma
35caldion'un Dediklerine Kısmen Katılıyorum.. Kardeşim Oy Verenlerin Gizliliği İyi Olmuş.. Fakat Arkadaşlar Arasında Kırgınlık Yaratabilir Bu Anket.. Bir Bakıma Güvenoyuna Döner Bu..
Emeğine Karşılık Oy Kullanayım Kardeşim..
hmm karar vermesi zor hepsinin çalışmaları güzel bence hepside sitede bişeyler daha iyi olsun diye uğraşan insanlar karar veremedim..
salihyet isimli yönetici kesinlikle maxicep te olmamalı konulara gereksiz girişler yapıp gereksiz gerginlikler yaratabiliyor. bu yüzden ankete katılmıyorum ve bu arkadaşın yöneticiliğini kınıyorum
Karalayabileceği anlamına gelmiyor tabii ki.Atacığım gördüğün üzere ne uyarılmalardan algılıyor, nede yaptığı yanlışı kabul ediyor.
Üstüne üstlük küstahlaşıp yalaka yapıyor beni . Ne yani isteyenin istediğini yazabiliyor olması insanları eleştirebilir karalayabilir anlamını taşıyormu.
oyumu; başta salihyet olmak üzere bir kaç arkadaş'a daha verdim.
salih'i çekemeyenler var galiba. daha dünkü bir üyenin, böyle yorum yapması bence o kişinin karakter bozukluğudur.
adam olan adam, tebrik eder.beğenmiyorsa salihi, ondan daha ileriye gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?