En pahalı kızaklı cep telefonu Hangisi ??? [maxıcep özel]

Sponsorlu Bağlantılar

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
En pahalı kızaklı cep telefonu Hangisi ??? [maxıcep özel]
En pahalı kızaklı cep telefonu
Anlaşmalı mağazalarımız içerisinde en yüksek fiyata sahip kayar kapaklı cep telefonu Nokia 8800 Sapphire Arte modelidir. Bu model aynı zamanda en yüksek fiyata sahip olan cep telefonudur. En yüksek fiyata sahip ilk dört cep telefonun buluştuğu ortak özellik ise kayar kapaklı olmalarıdır. Bu telefonların hepsi Nokia’ya aittir.

• 45.6 x 109 x 14.6 mm boyutlarında, 150 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 3 saat konuşma, 300 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği,
  • 262000 renkli, 240 x 320 px ekran
  • 3.2 MP kamera, 8X yakınlaştırma
En pahalı diğer kayar kapaklı cep telefonları:

• [*]
    [*]

schumici

schumici

Üye
bence aşırı pahalılar gereği yok o kadar

zahid12

zahid12

Üye
bu değil n95 elmas kaplamalı 12bin euro maxicepde çıkmıştı haberi yalan haber verdiğin

safakk

safakk

Üye
:ehe:ehe
kusra bakmayında ben o kadar para verip küçücük dandirik özellikde bir telefon alan adama ***** derim ye ben o paraya gider FORT TANUS alır ful bakımlarını parça değişimini yaptırır üstüne yarışa katılır o paranın iki katını kazanır sonra birde ciklet fabrikası kurarım :kop::kop:

schumici

schumici

Üye
:ehe:ehe
kusra bakmayında ben o kadar para verip küçücük dandirik özellikde bir telefon alan adama ***** derim ye ben o paraya gider FORT TANUS alır ful bakımlarını parça değişimini yaptırır üstüne yarışa katılır o paranın iki katını kazanır sonra birde ciklet fabrikası kurarım :kop::kop:
ulen şafak ALLAH napmasın seni:D:D:D

Furkan96

Furkan96

Üye
n95 16 gb olsaydi 2,3 bin ytl den baslardi

cemre007

cemre007

Üye
kızakları manyak bişey olsa elimden düşürmezdim... ama gereksiz arkadaşların dediği gibi

Üst Alt