en lanetli burçlar

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

belli Akrepler sizi

• Beğen
Tepkiler: greenmile

y n s c n

y n s c n

Üye
  • Beğen
greenmile

greenmile

Üye
yalnız 2 yüzlü değilim orası bozmuş işte

pelın_

bende akrebim en iyi burç her zaman akreptir yunus

----------Eklendi @ 16:04:33 ---------- Yazıldı @ 16:03:48 ----------

ben ve pislik yapmak
sen ve pislik yapmak tabi murat aa buarada sana bişey sorcam ya aklıma gelmışken

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
iki yüzlülük benide bozar sanırsam o kısmı kız akrepleri ilgilendiriyor :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
İKİZLER (22 Mayıs-21 Haziran)

Dönek iki yüzlü karakter çorbası tek başına tek bir işe bile yaramayan a*****. Tatlı dilli yılan. Bu var ya bu hayatı boyunca onu bunu sömürüp durur. Bol organizasyonlu bol dedikodulu fesat mı fesat defolu tipin tekidir. “Hadi arkadaşlar şunu yapalım…” “Aaa ayıp ettin tabii ki gelirim….” “borcum olsun… ” en çok yalanlarından bir kaçıdır. Çok iyi yalan söyler. Gevezedir de. Sır tutamaz. Boştur bunun ağzı. Ayaklı Gazete dedikleri türdendir. Gezsin tozsuneğlensin o kadar. Öyle sıkıya mıkıya gelemez fazla. Laf olsun diye konuşur evlenmek için evlenir desinler diye yapar. Bir sözü diğerini tutmaz. Yanında kimse olmayınca da korkağın tekidir. Habire birilerinin bir şeylerin arkasından konuşur. Onun arkasından konuşur bunun peşinden konuşur. Ha babam konuşur. Güvenilmez tipin tekidir bu. Ama şeytan tüyü vardır bunlarda. Kendini affettirmeyi iyi becerir. Çabuk kandırır karşısındakini. En dikkat edilmesi gereken burç grubudur.

bu kadar aşşağılandığım bi kere daha forumda bi öğretmen konusunda olmuştu bi daha olursa çeker giderim buralardan

MAFİA.

MAFİA.

Üye
İyi dalga geçmiş,sakızdan çıkanları buraya yazmış gibi.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
kocaman alıntı yazısını gördugunuz halde halen benim uydurdugumu dusunuyorsanız devam edın

MAFİA.

MAFİA.

Üye
kocaman alıntı yazısını gördugunuz halde halen benim uydurdugumu dusunuyorsanız devam edın
Benim cümlemi üzerine alındıysan,boşuna alınmışsın.
Ben onu,öyle bir burçlardan bahsedene diyorum.

spy ghost

spy ghost

Üye
tutturamadı bu sefer

tempestshine

tempestshine

Üye
Görgüsüzün biridir. Yaşantısı boyunca kompleksleriyle hem kendisini hem de çevresindekileri canından bezdirir. Özentidiren lanetli burçlar ayrıca basmakalıp tipin de biridir. Değişime pek açık olduğu söylenemez. Okul hayatının parmakla gösterilen parlak çocuğu değildir. İş hayatında ise hep kolay işleri tercih eder. Potansiyeli daha fazlasına izin vermez. Olsa da oluren lanetli burçlar olmasa da olur tipin tekidir. Yemeğe olan düşkünlüğü de ayrı bir mevzudur. Genelde obezler bu burçtan çıkar. Yani yakınınızda bunlardan bir iki tane olması sakıncalı değildir. Genelde sizi kompleksleriyle bunaltır ama onun dışındaen lanetli burçlar diğerlerine göre daha zararsızdır. Yıllar sonra bir anıyı hatırlayıp efkarlanır bu yaylar. Pek nostaljiklerdir. Onu bunu yıllar sonra hatıra olur diye saklamaya bayılırlar. Her ne kadar içlerinden bazılarıen lanetli burçlar ağır abien lanetli burçlar hanım ağa gibi bir görüntü çizseler deen lanetli burçlar hemen hemen hepsi sulu gözlüen lanetli burçlar duygusal tiplerdir

kompleksli değilim.onun dışında bütün hepsi doğru

---------- Eklendi @ 10:40:48 ---------- Yazıldı @ 10:39:18 ----------

ha birde görgüsüz değilim :d:

15097

15097

Üye
çok iyi yazmıssın :p ööök

eZeL634

eZeL634

Üye
Abi yay burcuyum %90 tutuyor vallahi :D

Bluetoooth