mrb.ben selçuk aynı telefonu kullanıyorum.telefon normelden diğer telefonlardan iyi ve kullanışlı hafıza kartı var ama resmi açamıyor ve ekrana koyamıyorsun.telefonun mgbtı az ve arayan kimliğine resim koymak istediğinde resim boyutunu fazla buluyor ve koymuyor.fotoğraf çekiyorsun,resmi hafıza kartına atmıyor.tamam çift simin açık ama mesela turkcelde 2. bi arama geldiğinde beklemeye alabiliyorsun.ama bunda 2 sim açıkken,hattın biriyle konuştuğunda diğer hattan arama gelmiyor.seni diğer hattan arayamıyolar.çünkü diğer hatta konuşma yapıyorsun.bence telefon kendince fazlası.şöle bişey var arama resmi koyarken.
1-resmin üzerine gelip seçeneklerden ilet rehbere, diyorsun oluyor.
2-ama rehber,arayan resmi ekle dediğinde .....bence
2 seçenek verilmeli ..telefon hafızasındaki resimmi
...hafıza kartındaki resimmi diye olmalı
çünkü rehberden girildiğinde .......telefonla çektiğin son resimleri gösteriyor ve hafıza kartındaki resmi koymak istediğinde son çektiğin resimleri silmen ve tekrar denemen gerekiyor .son çektiğin resimleri silersen.........arayan resmi ekleme yaptığında bu sefer 2 seçenek çıkıyor ama ben ne kadarda konuşsam fayda etmez bu bir önerge tabi bunu siz değerlendirmeye alacaksınız ve çözünürlük çok çok az .ben 6131 nokia kullanıyordum bundan önce 13.8 mgbayt çözünürlü olan 1 fotoğrafı telefonun istediğim bölümünde kullanabiliyorum.7.2 de olabilir ama BUNU TRIDENT te yapamıyorum ne ekrana koyabiliyorum ne arayan kimliğine ve birde aklım da bişey daha var.söölemeden geçemiyeceğim.rehberde seçenek yok hangi hafızayı kullanmak istiyorsun diye yani sim 1 e ayrı kayıt yapmışsındır.sim 2 ye ayrı ve telefona ayrı.yani seçenekler şöyle çıkmalı
1.telefon
2.telefon sim1
3.telefon sim2
4.sim1
5.sim1 sim2
6.sim 2
7.hepsi
birde listede de seçenek yok..
bence liste görünümü işte bildiğiniz gibi numara resim ....isim numara...yanlız isim felan..
eski telefonumda isim vardı ve karşısında kişinin resmi vardı.
tamam telefon şahane ama bunlarında konulması ve resim çekiminin kalitesi telefonun fiyatını yükseltecek bence mantıklı yapsınlar ve fiyatı yükselsin.ilk önce ben alırım.