En Kullanışlı C7 Belleyi arıyorum..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
En Kullanışlı C7 Belleyi arıyorum..?
arkadaşlar kullandığım bu bellede bazı donma sorunları yaşıyorum ara ara çok bariz bir şekilde değil tabi ama takılıp kalıyor bazen anca bataryayı söküp geri takmam gerekiyor. sizin önerebileceğiniz sağlam bir belle var mı şu an için C7 ? kullandığım forumda yok sanırım kurtuluş abi göndermişti dosyaları ? Özellikle madness in paylaştığını düşünüyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa hangisini tercih etmem konusunda çok sevinirim teşekkürler şimdiden

----------Eklendi @ 17:32:04 ---------- Yazıldı @ 17:01:12 ----------

Yok mu önerisi olacak arkadaşlar :(

----------Eklendi @ 18:45:32 ---------- Yazıldı @ 17:32:04 ----------

:ağlarım:

spartuas

spartuas

Üye
Zaten c7 ler için çıkan 1 tane belle var. Donma sorunları yaşıyorsan ise bi hard format at. Fazla oyun yüklememeye ve fazla telefonu yormamaya çalış. Bende aynı belleyi yükledim hiçbir sorun yaşamadım.

----------Eklendi @ 19:45:07 ---------- Yazıldı @ 19:44:21 ----------

eğer hard formattan sonra yine donma yapıyorsa telefona baştan yükle derim.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Madness arkadaşımızın bellesini mi yüklediniz siz ?

spartuas

spartuas

Üye
n8 belle yüklediysen donma yapar tabikide. Sen c7 olanı yükleyeceksin. N8 belle yükleyeni ilk defa duyuyorum.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben kullanıyorum bi tane sadece hackli başka bi stede kurtuluş abi saolsun vermişti linki. kendime göre şekil verdim widget efect falan güzel kasma bi menüde asağı inerken ilk açıtıgımda ufak bi kasma olması normal bence.. istersen özelden link veririm..

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
n8 belle yüklediysen donma yapar tabikide. Sen c7 olanı yükleyeceksin. N8 belle yükleyeni ilk defa duyuyorum.

Töbe töbe N8 belle yüklediğimi kim söyledi ki size madness arkadaşımızın c7 için paylaştığı dosyaları kast etmiştim ben..

alp047

alp047

Üye
ben kullanıyorum bi tane sadece hackli başka bi stede kurtuluş abi saolsun vermişti linki. kendime göre şekil verdim widget efect falan güzel kasma bi menüde asağı inerken ilk açıtıgımda ufak bi kasma olması normal bence.. istersen özelden link veririm..
kardeş linki bana özelden atabilirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt