en kral ses çıkaran telefon hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
n73

Del Rey

Del Rey

Üye
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
eskiden en güçlü ses kapasitesi olan nokia 6233 ve 6234 modelleriydi şu anda çin malı telefonlar onlardan daha yüksek ses kapasitesine sahip

Del Rey

Del Rey

Üye
eskiden en güçlü ses kapasitesi olan nokia 6233 ve 6234 modelleriydi şu anda çin malı telefonlar onlardan daha yüksek ses kapasitesine sahip

Tabi çıkardıkları sesler de çin malı olduğundan, 5800 onlardan daha kaliteli ses çıkarır.

xyerhan

Üye
kesinlikle n73 diyen arkadaşlar nokia 6233'ün sesini duymayanlardır. dinleyin sonra karar verin ben nokia 6233den daha çok ses çıkaran tel. görmedim.

LOTU_6666

Üye
tabiiki nokia x3

pRime.

pRime.

Üye
Artık nokia 600.

ak42

ak42

Üye
abi bi yüksek ses var bi kaliteli ses var yüksek ses dersen general mobile nin bi telefonu vardı iki hoparlör var telefonda tam modelini hatırlayamiyorum sesini duysaniz ağzınız açık kalır ama is kaliteli ses derseniz bence 5800 başka da yüksek bi model kullanmadım ben 5800 satmıyorsam hala sürekli müzik dinlediğim ve film izlediğim için

Del Rey

Del Rey

Üye
abi bi yüksek ses var bi kaliteli ses var yüksek ses dersen general mobile nin bi telefonu vardı iki hoparlör var telefonda tam modelini hatırlayamiyorum sesini duysaniz ağzınız açık kalır ama is kaliteli ses derseniz bence 5800 başka da yüksek bi model kullanmadım ben 5800 satmıyorsam hala sürekli müzik dinlediğim ve film izlediğim için

İki hoparlör müzik telefonlarının hepsinde minimum olması gerek zaten. Nokia X7'de 4 adet hoparlör bulunuyor, 600'de ise çok yüksek ses var.

Burak

Üye
önemli olan kalitedir ses kalitesi olmazsa, yüksek ses olsa ne yazar ?

Del Rey

Del Rey

Üye
önemli olan kalitedir ses kalitesi olmazsa, yüksek ses olsa ne yazar ?

Tamam da, karşılaştırdığınız telefonlara bir de bakın. Gelip çin malı telefonun sesinin yüksek olması ile kıyaslanıyor. O ses de çin malı ama. Nokia X7'deki ses hem kalitesi hem de yüksekliği ile piyasadaki en üstün müzik telefonlarından biri.

Burak

Üye
bencede en guzeli nokia, her alanda.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Çin malı telefonlardan tiksiniyorum. 1 dakika elimde tutabilene aşk olsun.

Ses yüksekliği konusunda en kral telefonları olsa bile, kalitesi berbat olduğu için bir işe yaramaz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kalite olarak x6 derim ben.
Ama 600 ve x7 daha da iyi olabilir.Yüksekligi iyi ama kalite olarak nasıl olucak görücez.
600'den pek umudum yok açıkcası kalite konusunda.Çünkü siddet ne kadar artarsa kalite o kadar düser.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Kalite olarak x6 derim ben.
Ama 600 ve x7 daha da iyi olabilir.Yüksekligi iyi ama kalite olarak nasıl olucak görücez.
600'den pek umudum yok açıkcası kalite konusunda.Çünkü siddet ne kadar artarsa kalite o kadar düser.

Hocama aynen katılıyorum. Kalite ile ses yüksekliği farklı şeyler

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2700 diye bi telefon var hakan yanında müzik açmaya korkuyorum bi siddet bi siddet ama kalite fıs :ehe
Müzigin sözleri belli olmuyor yav :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia X7 incelemesinden alınan bir sonuç:
Nokia X7’nin hoparlöründen alınan müthiş ve inanılmaz ses kalitesi sizi büyüleyecek.

pRime.

pRime.

Üye
X7 değil arkadaşlar, artık en iyisi 600.

Del Rey

Del Rey

Üye