avcitalip
Üye
aynen.benim tanidikta da var.bastirincada algilamiyo.sadece serce parmagin tirnagi ile eti arasinda dokundugunda algiliyodu
yuh![]()
![]()
o neymiş öyle yahu![]()
aynen.benim tanidikta da var.bastirincada algilamiyo.sadece serce parmagin tirnagi ile eti arasinda dokundugunda algiliyodu
yuh![]()
![]()
o neymiş öyle yahu![]()
- - - Eklendi - - -
Telefonu kirmasindaki amac nedir ya![]()

Senin teli oynasa bu fikri degisir.yada kapasitif olan bi teli oynasabu benim ilk ve son dokunmatik telim diyo![]()

Senin teli oynasa bu fikri degisir.yada kapasitif olan bi teli oynasa![]()

Evet arkadaslar!!!
bugun bi arkadas dokunmatik ekran diye nokia asha 305 almis... Ama dokunmatik ekran öyle bi kötu ne diyecegimi bilmeyorum
nokia bunu bilerek adamlar ezyet ceksin diye yapmis olmali!!
Ben önceden nokia 5800 kullanmisdim oda bundan 1000 kat daha iyi..
Ben arkadasa kendi xperia ray teli gösterdim.. Adam kendi telini kirdi!! Yani böyle tele verilen paraya yazik!!
Bundan sonra asha serisinin dokunmatik ekranli tellerini kimseye tavsiye etmen!
- - - Eklendi - - -
Dokunmatik ekrani gecdim video oynatarken ileri geri sarma özelligi bile yok!! v.s...
arkadaşın bence alsın bir 6600 filan bu akıllı telefon dünyasına hiç bulaşmasın otursun yerinde ne diyim eğer böyle etrafa telefon alıp aynı gün kıracak kadar para saçıyorsa ne diyim yaniaraştırma hiç mi yapamamış ?
Telefon kırılmış dik bassa ne olur telefon yok ortada.Ayrıca xperia ray görüp telefonu kırdıysa o kişiye eldivende algılayan Lumia göstermeyin![]()

)Telefon kırılmış dik bassa ne olur telefon yok ortada.Ayrıca xperia ray görüp telefonu kırdıysa o kişiye eldivende algılayan Lumia göstermeyin![]()

)Nokia lumiaya dünyanın en hassas dokunmatik ekranın koydu