En kötu dokunmatik ekran???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha: aynen.benim tanidikta da var.bastirincada algilamiyo.sadece serce parmagin tirnagi ile eti arasinda dokundugunda algiliyodu:D

- - - Eklendi - - -

Telefonu kirmasindaki amac nedir ya:ah

bu benim ilk ve son dokunmatik telim diyo :D

gkcll

gkcll

Üye
Evet arkadaslar!!!
bugun bi arkadas dokunmatik ekran diye nokia asha 305 almis... Ama dokunmatik ekran öyle bi kötu ne diyecegimi bilmeyorum :)
nokia bunu bilerek adamlar ezyet ceksin diye yapmis olmali!!
Ben önceden nokia 5800 kullanmisdim oda bundan 1000 kat daha iyi..
Ben arkadasa kendi xperia ray teli gösterdim.. Adam kendi telini kirdi!! Yani böyle tele verilen paraya yazik!!
Bundan sonra asha serisinin dokunmatik ekranli tellerini kimseye tavsiye etmen! :(

- - - Eklendi - - -

Dokunmatik ekrani gecdim video oynatarken ileri geri sarma özelligi bile yok!! v.s...

o fiyata o kadar olur ne bekliyordunuz ayrıca samsungun da Gt-s3510 gibi cihazlar dan iyi deneyenilirsin

- - - Eklendi - - -

hem ben teknosa da dokundum gayet başarılıydı

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
en kötü dokunmatik samsung starındır arkadaşlar :D kullandığım zamanlar tırnağım içine göçmüştü artık bıktırmıştı ama tema(firmware)leri çok güzeldi hatta androidin kendi arayüzünden daha iyi temaları vardı :D

MaxipmaN

Üye
asha serisi güzel değil

beytullah6767

beytullah6767

Üye
T10.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
arkadaşın bence alsın bir 6600 filan bu akıllı telefon dünyasına hiç bulaşmasın otursun yerinde ne diyim eğer böyle etrafa telefon alıp aynı gün kıracak kadar para saçıyorsa ne diyim yani :D araştırma hiç mi yapamamış ?

LightMirroR

LightMirroR

Üye
5228 :dry:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
arkadaşın bence alsın bir 6600 filan bu akıllı telefon dünyasına hiç bulaşmasın otursun yerinde ne diyim eğer böyle etrafa telefon alıp aynı gün kıracak kadar para saçıyorsa ne diyim yani :D araştırma hiç mi yapamamış ?

Aynen ya.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
m_kan

m_kan

Üye
bende c5-03 var dokunmatiği çok kötü:duvar2:

mel1h45

mel1h45

Üye
Evet c5-03 ün dokunmatiği rezistif o yüzden cok kötü ben hiç begenmedim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Alacaksanız bu devirde Kapasitif alacaksınız.

ugur1000

ugur1000

Üye
Telefon kırılmış dik bassa ne olur telefon yok ortada.Ayrıca xperia ray görüp telefonu kırdıysa o kişiye eldivende algılayan Lumia göstermeyin :kop2:

istanbulun gökdeleninin birinden aşağı atar :D

(not bayburtta gökdelen yok o yuzden istanbul dedim :D)

- - - Eklendi - - -

Telefon kırılmış dik bassa ne olur telefon yok ortada.Ayrıca xperia ray görüp telefonu kırdıysa o kişiye eldivende algılayan Lumia göstermeyin :kop2:

istanbulun gökdeleninin birinden aşağı atar :D

(not bayburtta gökdelen yok o yuzden istanbul dedim :D)

MrExpert

MrExpert

Üye
Yazık olmuş.

whatthef.

whatthef.

Üye
Babamın da vardı rezistif ekranlı dokunmatik telefonu. Ben kullanamıyordum. Şimdiki ekranlar gerçekten güzel bence. :)

kamuraN021

kamuraN021

Üye
bence en iyi dokunmatik ekran lumia l920 de 5800 berbat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt