En kötu dokunmatik ekran???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
En kötu dokunmatik ekran???
Evet arkadaslar!!!
bugun bi arkadas dokunmatik ekran diye nokia asha 305 almis... Ama dokunmatik ekran öyle bi kötu ne diyecegimi bilmeyorum :)
nokia bunu bilerek adamlar ezyet ceksin diye yapmis olmali!!
Ben önceden nokia 5800 kullanmisdim oda bundan 1000 kat daha iyi..
Ben arkadasa kendi xperia ray teli gösterdim.. Adam kendi telini kirdi!! Yani böyle tele verilen paraya yazik!!
Bundan sonra asha serisinin dokunmatik ekranli tellerini kimseye tavsiye etmen! :(

- - - Eklendi - - -

Dokunmatik ekrani gecdim video oynatarken ileri geri sarma özelligi bile yok!! v.s...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Nokia lumiaya dünyanın en hassas dokunmatik ekranın koydu Ashada neden öyle acaba

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet arkadaslar!!!
bugun bi arkadas dokunmatik ekran diye nokia asha 305 almis... Ama dokunmatik ekran öyle bi kötu ne diyecegimi bilmeyorum :)
nokia bunu bilerek adamlar ezyet ceksin diye yapmis olmali!!
Ben önceden nokia 5800 kullanmisdim oda bundan 1000 kat daha iyi..
Ben arkadasa kendi xperia ray teli gösterdim.. Adam kendi telini kirdi!! Yani böyle tele verilen paraya yazik!!
Bundan sonra asha serisinin dokunmatik ekranli tellerini kimseye tavsiye etmen! :(

- - - Eklendi - - -

Dokunmatik ekrani gecdim video oynatarken ileri geri sarma özelligi bile yok!! v.s...

yeni aldığı teli.aynı gün içinde kırdı öylemi.ya çok parası var yada kusura bakma ama arkadaşında enayilik var.versin geri ozaman.

R.A.M

R.A.M

Üye
arkadasım asha 303 aldı memnun dokunmatiği tıkır tıkır çalısıyor, ekranı reziztifmi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
enteresan ben nokia asha 3o8 gordum gayet başarili bir dokunmatigi vardi. Elinizdeki cihazda sorun olmasin.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
yeni aldığı teli.aynı gün içinde kırdı öylemi.ya çok parası var yada kusura bakma ama arkadaşında enayilik var.versin geri ozaman.

1.cok parasi varsa asha 305 almazdi!!!
2.Tel fiyati 100$
3.Aldigi telefoncu tel satildikdan sonra geri almayormus :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Rezistif Ekran olduğu için baskıya dayalı olarak çalışır parmağınla değilde tırnağınla ve dik basmayı dene. Kapasitif ekran olması gerekirdi aslında yeni çıkan bir alet yani.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eğer o ekran bir telefonu kırdıracak kadar sorunlu ise ayıplı/kusurlu mal diye iadesi vardır.bu sanayi bakanlığının bir kanunudur.

Black-killing

Black-killing

Üye
Telefon kırılmış dik bassa ne olur telefon yok ortada.Ayrıca xperia ray görüp telefonu kırdıysa o kişiye eldivende algılayan Lumia göstermeyin :kop2:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ya arkadaş telefonu almadan araştırın zorla mı aldı arkadaşın? Ucuz düşük özellikli cihazın dokunmatigi de bırak da bi kapasitif ekran gibi olmasın. ayrıca arkadaşım asha'nın bi modelini almış dokunmatigi fena değidi 5800'in dokunmatiginden daha iyidi..

anisti

anisti

Üye
vay be dokunmatiği çalışmıyor diye teli kırıyor helal olsun ne diyelim

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
en kötü dokunmatik I Phone 4s ve 5 :D

Black-killing

Black-killing

Üye
CasuS_87

CasuS_87

Üye
asha 303 gayet iyidi :hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
Alirken rezistif veya kapasitif oldugunu arastirsaydi parasi bosa gitmeyecekti

avcitalip

avcitalip

Üye
Nokia lumiaya dünyanın en hassas dokunmatik ekranın koydu Ashada neden öyle acaba

biraz düşük gelirli telefonu alo demek için kullanan kesime hitap eden telefon olduğu için bence :evet:

- - - Eklendi - - -

bende çin malı bir iphone 3 var dokunmatik mi tuşlu mu ayırt edemezsiniz :ehe o derece kötü :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bir tanıdığımda vardı sahte iPhone 3g.

Dokunmatiği baskıya bile dayalı değil. Batırarak işlemiyor anlık sert bir darbe ile çalışıyor birisi arıyordu telefon bende idi tuş kilidi Ayfon'un tuş kilidi ya açamadım. Resmen PimapenMatik. Ama camı çok sağlam Gerilla Glass :ehe

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
avcitalip

avcitalip

Üye

Dokunmatiği baskıya bile dayalı değil. Batırarak işlemiyor anlık sert bir darbe ile çalışıyor birisi arıyordu telefon bende idi tuş kilidi Ayfon'un tuş kilidi ya açamadım. Resmen PimapenMatik. Ama camı çok sağlam Gerilla Glass :ehe

:kıskıs: :zuhaha: benimkide aynen öyle,birde basınca zart diye bir titriyor :ehe :kıskıs:

Kerim.

Kerim.

Üye

:zuhaha: aynen.benim tanidikta da var.bastirincada algilamiyo.sadece serce parmagin tirnagi ile eti arasinda dokundugunda algiliyodu:D

- - - Eklendi - - -

ne yani dokunmatik calismasa yeni tusmu taktiracak?? :ehe

Telefonu kirmasindaki amac nedir ya:ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt