Etkin bir wifi ağına bağlı ise oyun açılacaktır. Wifi yok ise telefonun mobil ağlarını kapatıp öyle girmeniz gerekiyor.asphalt 6 lisans istiyo napçaz
HTC'nin hangi modeli?ellerine sağlık kardeşim yalnız bir şey merak ediyorum ben htc kullanıyorum 480*800 hangi sd yi yüklemem gerekiyor ?
Evet oyunlar SD Dosyaları yükledikten sonra sorunsuz bir şekilde çalışıyor. LG Optimus P970 için PowerVR SD dosyalarını indiriceksiniz sanırım =)şimdi bnm telefon LG p970 onun için hangi sd dosyasını indiricem ? ve oyunlar sadece sd dosyasını yukledikten sonra çalışıyormu?
şimdiden tşrk![]()
Ne kusuru estağfurullah.Bi sorum olcak mazur görün bu apk dosyaları ücretli ya markette oyunu indirmek için şimdi biz senin verdigin apk dosyasını kurup sd kart için wi fi ile çekince herhangi bi ücret ödüyormuyuz biz yoksa sadece apk dosyalarımı ücretli ( karışık o ldu kusura bakmayn )
Eğer sorun oyunda ise yeni sürümleri ile kaldırılır. Eğer sorun işletim sisteminin sürümünden kaynaklanıyorsa 2.3 te sorun olacağını pek zannetmiyorum..oooooo iyimiş bu sayfa ya 5800 ı sattık bakalım alalım bi galaxy ace da deneyelim hepsini =))
birde sorum olucak angry birds rio galaxy ace de kasıyordu acaba sürümü yükseltince bu sorun ortadan kalkar mı??
----------Eklendi @ 14:07:05 ---------- Yazıldı @ 14:05:32 ----------
daha dogrusu demek istedigim android 2.2 froya dan 2.3 sürümüne yükseltirsek hızlanır mı
Konuda önizlemesi olan tüm oyunların indirme linkleri aşşağıda mevcut. Real Football 2011 Rapidshare linkinde.Resimlerdeki oyunların tamamı yok? Real football 2011 lazım!
Abicim zaten düzgün yapıyorum yaptığım işi. Açtığım konudaki oyunların hiçbirinde sorun yok. Açıklamaları okumadan geçmeyin.. Konudaki oyunların hepsini kendi telefonumda oynuyorum. Oyunları oynarken eğer cihazınız etkin bir wifi ağına bağlı ise sorun olmayacaktır. Eğer bağlı değil ise mobil ağı da kapatıp öyle girin oyuna. Ha evet bazı oyunlar free neden çünkü onlar zaten markette de her yerde de freeBilader bi işi yapıyosan doğru düzgün yap. asphalt 6 ve birçok oyun free. bikaç oynamadan sonra lisans istiyor.!![]()
Asphalt 6 free değil! Birkaç oynamadan sonra lisans istemesi imkansız. Lisans sorunu olsa idi eğer en baştan isterdi birkaç oynamadan sonra değil.emegine sağlık
Rica ederimemeğine sağlık kardeş

Rica ederim.kardeş süpersin sağol...
Güncelleme ;
PES 2012 Pro Evolution Soccer v1.0.4 Eklendi. (Ücretli Sürüm)
----------Eklendi @ 17:48:23 ---------- Yazıldı @ 15:57:06 ----------
Güncelleme ;
Fruit Ninja Puss in Boots v1.0 Eklendi. (Ücretli Sürüm)
Let's Golf 3 HD v1.0.3 Eklendi.
bende öyle bir şey olmuyor açıp oynuyorumPaylaşımların için çok saol. Bi sorum olacaktı ShadowGun her oyunu açışımda dosya indirmek istiyor. Bu herkezdemi böyle yoksa bendemi sorun var
Rica ederim.valla tebrikler
toplu dosyada hepsi mevcutmu oyunların _(rapitte)
başarılarının devamını dilerim
bu arada umarım galaxy wonder de çalışır

Hayır ücretli sürüm demek sadece oyunun apk dosyası ücretlidir demek. Markette ücreti ödenerek satın alınan oyunlar demek. Bir nevi sürüm. Beta free vb. değiller.ücretli sürüm derken wifi den sd indirsek bile yinede ücretmi istiyor?
Rica ederim.Ellerıne saglık cok ıyı arsıv olmus
Rica ederimarsiv saglam sagol![]()

Paylaşımların için çok saol. Bi sorum olacaktı ShadowGun her oyunu açışımda dosya indirmek istiyor. Bu herkezdemi böyle yoksa bendemi sorun var ?
Ne mutlu bana beğendiysenizbegendik

Arkadaşın da dediği gibi. Bir defa girip dosyaları indirdikten sonra tekrar dosya istemiyor. Oynayabilirsiniz.bende öyle bir şey olmuyor açıp oynuyorum
Evet sanırımArkadaşlar bende galaxy sl i9003 var android sürümü: 2.3.6 gingerbread. Şimdi ben oyun yüklerken powervr için olanları mı indiricem hangisini indiricem???

Rica ederim.eline sağlık