En Kalıcı En Hızlı En Dikkatli Üyeyi Arıyoruz / Herkes-Her zaman Katılabilir! 1000 KONTÖR!!

Sponsorlu Bağlantılar

Juventus

Juventus

Üye
Katıldım değil mi ?

Devam sanırım

Juventus

Juventus

Üye
kaç gün kaldı ve kaçıncıyım ?

kinger1905

kinger1905

Üye
mahmut arkadasımıza hayırlı aaskerlıkler ve teskereler dılıorum. en maxı asker bızım asker

cemfacekolik

cemfacekolik

Üye
1000 kontörmü dedi :aha:

abidinkamer

abidinkamer

Üye
abi iyide mahmutun izni var cumartesi pazarı var bunların hepsi şafaktan düşüyor ama siz askeriyedeki kaç günü diye soruyorsunuz? acaba doğrumu anladım yoksa askeriyede olmayan günlerini de sayacakmıyız. normalde şafaktan düşüyor..:):)

--------------- Ekleme ---------------

ha bi de kullanmayacağı izinler şafaktan düşer bu da var tabi. amacım kontor kazanmak değil sadece sizlerle paylaşmak :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi iyide mahmutun izni var cumartesi pazarı var bunların hepsi şafaktan düşüyor ama siz askeriyedeki kaç günü diye soruyorsunuz? acaba doğrumu anladım yoksa askeriyede olmayan günlerini de sayacakmıyız. normalde şafaktan düşüyor..:):)

ha bi de kullanmayacağı izinler şafaktan düşer bu da var tabi. amacım kontor kazanmak değil sadece sizlerle paylaşmak :)
Evet bunu biliyoruz. Mahmut da bir ara bahsetmişti. Mahmut'un vereceği bilgiye göre oyunu güncellemeyi düşünüyorum :)

Mahmuut duy sesimizi :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici

Arkadaşlar çıkmış olduğum evci izinleri, memleket izni gibi değil, yani aynen şafaktan düşüyor. Yakında - Mart ayı gibi - 10 gün memleket izni kullanmayı düşünüyorum o zaman bu konuya açıklık getireceğiz. Çünkü dediğin gibi 23 gün memleket iznini kullanırsam bu sayılan şafak geçerli olacak, eğer çıkmazsam siz 23 gün daha sayacaksınız fakat benim askerliğim çoktan bitmiş olacak :D

Neyse sağlık olsun yeter ki benim şafak bitsin de başka bir şey istemiyorum :)

abidinkamer

abidinkamer

Üye
Arkadaşlar çıkmış olduğum evci izinleri, memleket izni gibi değil, yani aynen şafaktan düşüyor. Yakında - Mart ayı gibi - 10 gün memleket izni kullanmayı düşünüyorum o zaman bu konuya açıklık getireceğiz. Çünkü dediğin gibi 23 gün memleket iznini kullanırsam bu sayılan şafak geçerli olacak, eğer çıkmazsam siz 23 gün daha sayacaksınız fakat benim askerliğim çoktan bitmiş olacak :D

Neyse sağlık olsun yeter ki benim şafak bitsin de başka bir şey istemiyorum :)

toprağım çabuk biter sıkma canını birliğini bilseydim bi de devre arkadaşım olsaydı sana yardımcı olurdum asker ama allah kaza bela vermesin sağ salim gelde iki gün geç gel.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
toprağım çabuk biter sıkma canını birliğini bilseydim bi de devre arkadaşım olsaydı sana yardımcı olurdum asker ama allah kaza bela vermesin sağ salim gelde iki gün geç gel.
Allah'ın izniyle biter inş. Malatya güzel bir yer zaten zaman güzel geçiyor :) Ama yine de bir an önce biter inş :)

SeRKaNCa16

Üye
:) safak saymak guzeldır bır gun gelecek bır gun kalacak

seyda025

Üye
bende saymaya calısacam

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bekleriz :)
İki azılı rakibiniz var şu anda... :ehe İşiniz zor...

arslansem

arslansem

Üye
:naughty: :naughty: :naughty:

integra helsing

Üye
süper , bence iyi olmuş.

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
ben 2000 kontör veriyim benimkinide sayın:)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
yokmu artıran:):):ehe

arslansem

arslansem

Üye
Her türlü sayarım abicim :naughty: :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Senin maşallahın var zaten son bir iki gündür...

:bigstar: sağol admin ağabey :ehe
Şunu da söylemeliyim ki o yarışmayı kontör kazanmak için takip etmiyorum.Başka sebepler var ;)
Aldığım kontörü,kontör bağışlama merkezine göndermeyi düşünüyorum :ehe
Şaka bi yana,bir kısmını burada kullanmayı düşünüyorum kazanırsam :)

Üst Alt