En Kalıcı En Hızlı En Dikkatli Üyeyi Arıyoruz / Herkes-Her zaman Katılabilir! 1000 KONTÖR!!

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
saymakla bitmiyo ama bitanecim sabırla bitircez birlikte....burda arkadaşların gibi bende dört gözle senin gelmeni bekliyorum...bıraktığın yerden devam etmek için.....senin canın sağolsun:):)hep yanında olcam..SENİ ÇOOK AMA ÇOOOK AMA ÇOOKK KOCAMANAAA SEVİYORUM BENNNN bütün maxi şahit olsun :):):)

ben şahitim hem maxide düğün yapacağız :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
vayy burası baya duygusal olmuş kim evlenecek?

arslansem

arslansem

Üye
Şafaktan sonra düğün var abi :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Allah mesut eylesin..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Buradan da 1 milyon kişiye aşkımızı duyurmuş olduk böylelikle :) Şu askerliğim bi bitsin arkadaşlar çok büyük sürprizler olacak :) Askerlik bize bir geçiş köprüsü olsun ben geldiğimde de diğer yönetici arkadaşlarımız gidecek vatani görevine onların dabu göreve gelmeleri için sabırsızlıkla bekliyorum :ehe
ÇOk güzel bir şey arkadaşlar askerlik şiddetle tavsiye ederim :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yerimizde gözün mü var ula :ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Var tabi siz olmayacaksınız ben olacağım burda :ehe ben o kadar eziyet çekiyorum biraz da siz çekin :kop:

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Var tabi siz olmayacaksınız ben olacağım burda :ehe ben o kadar eziyet çekiyorum biraz da siz çekin :kop:

Mahmut ağabey senı tanımak ısterdım,fakat aranıza daha yenı katıldıgım ıcın tanımıyorum.Her nekadar tanımıyor olsamda Sağ salim dönersin inşallah

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Mahmut ağabey senı tanımak ısterdım,fakat aranıza daha yenı katıldıgım ıcın tanımıyorum.Her nekadar tanımıyor olsamda Sağ salim dönersin inşallah

Eksik olma kardeşim, Allah Razı olsun. Sayılı gün var önümüzde, geldiğimde bol bol vaktimiz olacak tanışmak için :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
:) Bundan sonra umuyorum ki daha çok online olabilirim :)

kanunsuz_38

kanunsuz_38

Üye
15 ay ne demek ya katılmak isterdimde hergün giriyorum nete ama hergün konuya msj atmak psikolojimi bozar yaf:D

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

ridodido

Üye
bu ne ya daha kac ay kalmis bn simdi gordum yarismayi

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Kaçak maçak değilim :) Sizin için vatanı koruyoruz burada siz rahat uyuyun diye :D

Üst Alt