Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En Kalıcı En Hızlı En Dikkatli Üyeyi Arıyoruz / Herkes-Her zaman Katılabilir! 1000 KONTÖR!!
Sponsorlu Bağlantılar
arslansem
Üye
Susarmısın abicim ya çaktırmadan yazıyoruz işte hayret bişeysin yaa
Ortamı kızıştırıyosun di mi?Rekabet falan?
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bilemiyorum kardeş
arslansem
Üye
Admin değil misiniz hepiniz aynısınız
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Kpqq
Üye
müdür yarisma zormus ya üstelik sıkıcı
--------------- Ekleme ---------------
kardesim bende 86/3'ün Dk'siydim bosver bizede eqitim felan werdirmediler sansima qittigim bölükte nobet felan da yoktu zaten eqitim almadigimiz icin silahi ne tutmasni biliorduk ne temizlemesini nede kuLlanmasini askerlik qelip qecici takma kafana bitEr Allahin izniyLe Dualarimiz sizinle ßilader
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Oynayan oynuyor Kpqq arkadaşım
Bak arslansem'e, herkesten iyi ve hızlı olduğu iddiasıyla cengaver gibi nasıl düşüyor 12den sonra konuya
arslansem
Üye
kendime güvenim sonsuzdur admin ağabey yarışma sonlansın ben de kontörümü alayım bence yani
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Tabii tabii
arslansem
Üye
tksharmely
Emekli Yönetici
Şafak yavaş yavaş azalıyor Günler geçmek bilmiyor. Şimdi Tuba yanımda. En zevkli çarşımı yaşıyorum
Askere gitmek isteyen arkadaşlar, bir an önce gelin çok zevkli bir şey. Tadından yenmiyor
Odysseus
Üye
Kardeşim benim. Kısa sürede olsa tekrar hoşgeldin. Selam söyle Tuba kardeşime de.
tksharmely
Emekli Yönetici
A.s Kardeşim benim Onun da sana selamı var.
Sen yedin askerliği sıra bana geçti
Bana bir tavsiye bulunsan da hava değişimi alsam
Haa bak onun en güncel yöntemleri bende
Ama burdan anlatamam
tksharmely
Emekli Yönetici
Anlat da herkes öğrensin bu kadar bencil de olma aramızda askere gidecek yöneticilerimiz var
Odysseus
Üye
Fiyatta anlaşırsak olabilir
tksharmely
Emekli Yönetici
Sen ne yapacağımı söyle de para kolay Yeter ki kurtulayım bu ızdıraptan
Odysseus
Üye
Yok be kardeşim. Gerçekten bir problem yoksa zor bu işler.
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Oooo kimler gelmiş kimler? Hoş geldin yoldaş. Askerlik nasıl gidiyor. Sen gel de ben gideyim tabi keyfin yerinde oh. oraların tadını çıkarmaya bak, bir daha askere gitmeyeceksin.
Da®kness
Üye
Allah sağlık versin, gelir geçer. Dönüp geriye baktığında ''Hey gidi günler'' dersin. Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır.
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Hadi seni bekliyoruz Mahmut mesaj yazıp çıkmakla olmuyor bu işler