Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En Kalıcı En Hızlı En Dikkatli Üyeyi Arıyoruz / Herkes-Her zaman Katılabilir! 1000 KONTÖR!!
Sanırım bir günde bir üye son mesaj atanı olduğu konuya ikinci mesajı atarasa mesajlar birleşiyor, onunla ilgili. Ama burada biz ertesi günden bahsediyoruz
Ama tam da 00:00:00
Sistemi de yanılttın darkness
Bende çok merak ediyorum.50 kontöre merakımı giderebilirsiniz
Da®kness
Üye
Tarafıma neden bilgi verilmeden ekleme mesajı silindi. Yarışmaya ve yarışmaya ait konulara her önüne gelenin müdahale hakkı varmı? Yarışmayı bırakmak istiyorum...
Tarafıma neden bilgi verilmeden ekleme mesajı silindi. Yarışmaya ve yarışmaya ait konulara her önüne gelenin müdahale hakkı varmı? Yarışmayı bırakmak istiyorum...
Yarışma ait konuları/mesajları Genel yöneticiler/Bölümün yöneticileri silebilir/düzenleyebilir. Yarışmadan çekilme olayına gelince; Nasıl herkes isteği zaman yarışma dahil oluyorsa,istediği zaman da yarışmdan çekilebilir...
(Yanlış birşey var mı?)
Da®kness
Üye
En azından Praetor silseydi böyle olmasına karar verdiler derdim. Moderatörün sadece kendi bölümüyle ilgili olduğunu sanıyordum... Mesaj geçerli sayılmış sayılmamış umrumda değil.
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Neler oldu yahu, bir bakalım...
mami24
Üye
bence konu ilginç olmuş oyunda öyle ama ödül gs nin tranferlerinden bile FLASH
praetor tebrikler
hani benden küçük olsaydın büyüklerimiz derdiya şu kafan bide derslerine çalışşın hep oyun hep oyun
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Benim kafam her şeye çalışıyor mami24, takma sen kafana