Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En Kalıcı En Hızlı En Dikkatli Üyeyi Arıyoruz / Herkes-Her zaman Katılabilir! 1000 KONTÖR!!
Hakikaten bunun olması mümkün mü? mesajlar aynı zamanda server tarafından alındı varsayalım, bunları otomatik olarak saniyelerini değiştiriyor mu yoksa ne oluyor ?
O zaman yazan iki kişiye 50'şer kontör verip yarışmayı unutuyoruz
Da®kness
Üye
Bu yarışma çabuk out oldu galiba, iki kişiydik...
--------------- Ekleme ---------------
Bir kaç gün oyundan çekiliyorum...
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Yarışmanın özelliği bu
1,25 sene sürecek dile kolay, her an o heyecan olmaz zaten
Bir süre daha gece mesajları gelir sonra mesajlar öğle ve akşam saatlerine kayar.
Önemli olan sürekli burada olan birisinin o konuyu hatırlaması
Zaten performans düşüklüğü gördüm sende 1 saniye kadar :
Yarışmanın özelliği bu 1,25 sene sürecek dile kolay, her an o heyecan olmaz zaten Bir süre daha gece mesajları gelir sonra mesajlar öğle ve akşam saatlerine kayar. Önemli olan sürekli burada olan birisinin o konuyu hatırlaması
Zaten performans düşüklüğü gördüm sende 1 saniye kadar :
: valla ben kontörunde değilim, saat 12:00 kaç kişi bu konuya kilitlenir, kim önce atar (işe biraz daha heyecan katmak için) sanırım senin dediğin gibi zamanla öğle-akşam saatlerine kayacak bu iş...
: valla ben kontörunde değilim, saat 12:00 kaç kişi bu konuya kilitlenir, kim önce atar (işe biraz daha heyecan katmak için) sanırım senin dediğin gibi zamanla öğle-akşam saatlerine kayacak bu iş...