Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En Kalıcı En Hızlı En Dikkatli Üyeyi Arıyoruz / Herkes-Her zaman Katılabilir! 1000 KONTÖR!!
Sponsorlu Bağlantılar
darülmendep
Üye
Ya millet bu yarışma bence biraz can sıkar. 15 ay = 450 civarı gün yapıyor. Mesaj atması sorun değil ama her gün bir mesaj olması kötü bir durum. Üstelik ödülde açıklanmadığı için katılım daha da düşecektir diye düşünüyorum.
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bence olayın en güzel yanı hergün bir mesaj olması Hem takip edeceksin hem de MaxiCep'te kalıcı bir üye olmayı başaracaksın. Ben bile daha 1,5 seneme girmedim forumda
Ozan'la konuştum, ödül 500 Kontör
Mustafa Furkan
Üye
Wooaaaoowww !!!!!
Harika !! İşte Bu !!!
arslansem
Üye
Admin abimiz yapmış yine yaa Ben varım.Nerede kontör orada ben Katılım çok olur inşallah.Nerede bu konu?Bugün başladı değil mi?Bakalım bi
Bence olayın en güzel yanı hergün bir mesaj olması Hem takip edeceksin hem de MaxiCep'te kalıcı bir üye olmayı başaracaksın. Ben bile daha 1,5 seneme girmedim forumda
Her kişinin bir mesaj yazabileceğine dair bir sistem yada kontrol olabilirse güzel olur, anlamadığımı yada açıklama beklediğimi nerden çıkardın ?
Diyorum ki bunun takibini gün be gün nasıl yapacaksın ? bunu bir konuşalım derim, uygulaması güç bir şeyden bahsediyoruz ve hiç konuşulmadı dikkatini çekerim..
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Konuya girip bakarsan Salih, hergün bir mesaj yazılması durumunun kontrol edildiğini de görebilirsin
Ayrıca üyeler de buna dikkat edecek ve şikâyet sistemini kullanacaklardır.
Ayrıca oyunu oynayan üyeler zaten bir başkasının ikinci mesajı atmasına izin vermezler, bizlerle derhal temasa geçerler.
Açıklama beklediğini ya da anlamadığını iddia ettiğimi de nerden çıkarttın?
Konuşulmasına gerek yok ki, oyun bu, aklıma geldi açtım... Sonuçta konsept şu: hergün bir mesajın yazılabildiği bir konuda x sayısından geriye doğru sayılacak ve en çok mesaj atan kazanacak bu kadar.
Bunun nesini konuşacağız
Sistem gayet basit, uygulaması da kolay, gönlünü ferah tut sen
Da®kness
Üye
Evet, sanırım herkes bu konu üzerine çöreklendi saat 00:00'ı bekliyor. Hadi herkese bol şans.
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Evet, bakıyorum da baya bir bakanı var...
Sakin olun arkadaşlar, daha önümüzde uzun bir yol var
Da®kness
Üye
Sanırım ilk ben attım.
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bugün, 00:01:01' de mesaj Da®kness tarafından atılmıştır.
Zamanlama konusunda pek bir başarılı, tebrik ediyoruz
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Ben yokum abi 1.5 seneye ben askere giderim be.Acaba ben askerdeyken de böyle konu açılırmı?
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
O zaman ben de askerde olacağım
Benim kadar yaratıcı birisi olursa açar herhalde