En iyivirüs koruma programı

Sponsorlu Bağlantılar

fmt01

fmt01

Üye
avast home var onun avast 4.8antıvırus protectıon var.cok guzel bısı turkcesını bulup ındırırsenız cok guzel.vırusu buluyo bulduktan sonrada sıl emrı fılan verıyo. tavsıye edrım

ilkeer

ilkeer

Üye
    Konu Sahibi
Herkeze fikirleri için teşekkürler son noktayı koyayım arkadaşlar.
NOD32 her açıdan en iyisi.

halim68

halim68

Üye
awastı asla değişmem

ilkeer

ilkeer

Üye
    Konu Sahibi
kardes avast virüs gibi öyle ki çoğu ile kardes kardes geciniyor

kralxxx

kralxxx

Üye
Avast bence en iyisi hem sistemi yormuyo hemde virüslere geçit vermiyo ekimde yeni sürümü çıkacakmış 4 gözle bekliyorum :oke:

atahan06

atahan06

Üye
nod 32 kasparky

--------------- Ekleme ---------------

nod 32 kasparsky

ferhat.gunes

ferhat.gunes

Üye
en iyisi panda2009 dene we görr

Laz¥

Laz¥

Üye
karspersky

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kaspersky(özellikle 2009 sürümü) Ve Nod32 öneririm..(eğer sisteminiz güçlüyse kaspersky kullanın yoksa affedersiniz eşşekleştiriyor bilgisayarı:))

cicoz34

Üye
emegie saglık ama nod32i daha ii

futbol123

futbol123

Üye
ad-aware yükle güzel bi virüs temizleme programı

Yalcin168

Üye
avg kullann oda güzel autron dosyalarına birebir siliyo

electro77

electro77

Üye
En güzeli Kaspersky İnternet Security ama onunda fullunu bulmak çok zor oldu.

öshan

Üye
kaspersky kullandım ama kötu yazılımları silemıyor en ufak kueloger virusu alssın hergun hata verır ama nod32 kullanıyorum dovnload olmadan uyarı verıyor ve şöyle bişey var nod32 genellikle demo oluyor tam sürüm yükseltince üzerine program tanımam ben zahmet etmeden taramalarını yapıyor güncelliyor tavsiye ederim

pulili

Üye
nod 32 başkası asla olmaz

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
ne nod32 si ne kaspersky ı ya dalgamı geçiyorsunuz siz bir tek onu kullanmışsını tutturmuşunuz o die hacker arkadaş çok benim varsa sizinde sorun bakalım hangi anti başlarına bela onların tabiki avira antivir başkası yalan arkadaşlar

kazanova_xD

Üye
Arkadaşlar onu bunu bilmem ama şunu söyliyim. Hangi virüs programını yüklerseniz o programın kendi içindeki virüslerini bulur (tabi pc de varsa)! Bir nevi aşıdır.Aşıya nasıl önceden ölü virüsleri atıp insanları o virüse karşı koruyosa virüs programları da aynırır. Hangi virüs programının kapasitesi yani içindeki virüsler fazlaysa onu seçmenizi tavsiye ederim.Çünkü ne kadar çok tanınan virüs varsa o kadar virüs bulma şansımız var.Notron 2010'un kapasitesi çok fazla.Yada Kaspersky 2010. Bunları tavsiye edebilirim ama keylerini nerden bulursunuz bilemeyeceğim :) :oke:

ilkeer

ilkeer

Üye
    Konu Sahibi
olayı açısından nod32 sıkıntısız bu da tercih sebebi

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
avg sıkıntısız her virüsü silemesede