En iyisi orjinal nokia süitten yüklenen belle.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
bende hiç sorun yok suite den güncelledim
demek ki sorunların çoğunu çözmüşler ya da size denk gelmemiş ama suitten güncelleyenlerin çoğu sorun yaşadı.

----------Eklendi @ 13:14:54 ---------- Yazıldı @ 13:14:17 ----------

bu arada cfw'den bahsetmiyorum orjinal yazılımı flash atarak kurmaktan söz etmiştim.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

atakan25

atakan25

Üye
bas formatı+orjinal+hack akarr

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
demek ki sorunların çoğunu çözmüşler ya da size denk gelmemiş ama suitten güncelleyenlerin çoğu sorun yaşadı.
Yazına muhalefet gibi algılama ama bende suitten güncelledim şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belleyi yükledikten sonra bi soft format attım flv harıcınde bir sorun yok wifi koptu baglantı yok donma kasma gibi sorunlar hic olmadı

• Beğen
Tepkiler: onur027
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
belleyi yükledikten sonra bi soft format attım flv harıcınde bir sorun yok wifi koptu baglantı yok donma kasma gibi sorunlar hic olmadı
flv'nin açmama sebebi çözünürlüğünün boyutu olabilir engin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aslında açmak açıyor ama 10 15 saniye donma yaparak oynatıyor

BaySerkan

BaySerkan

Üye

nokia suitten güncelleyenlerin hal ortada neredeyse herkes sorun yaşadı güncelledikten sonra ama flashlayarak geçenlerin hiç birinde sorun yok. :)

Güncellemeyi önce flash'layarak yapmıştım sonra suitten tekrar güncelledim ben bir sıkıntı yaşamadım bu arada flash'la yüklenen Belle ile suit'ten yüklenen Belle arasında bir fark gözüme çarptı Özel sürüm tarihi ve Özel sürüm numaraları farklı flashlı Bellenin özel sürüm tarihi yazılımla aynı 26.11.2011 Suit'ten yüklenen Belle'nin Özel sürüm tarihi 21.12.2011 ??

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
Arkadaşlar bir sürü cwf denedim.uğraşıp yapıyorsunuz tamam ama.bir şeyi yaparken başka ayarını ve özelliğini bozuyorsunuz.mesela hız artırılıp titreşim kapatılıyor,klavye görüntüsü ile oynanıyor,fotoğraf düzenleyici yüklediğimiz halde olmuyor.modifiyeli cwf lerle yüklemeden sonra daha çok uğraşıp vakit harcıyoruz.en iyisi orjinal suitten indirip kendimizin hack lediği belle bence.şimdiye kadar 4 4 lük kimse yapamadı cfw yi.yanlış anlamayın beni.

adam gayet net anlatmış ve oldukça da haklı bu konuda ;) ben zaten herzman nokia yı bekleyenlerdenim :) benim anlmadğm bu kadar laf edip nokia kullananlara esas arkadaşım beğenmyosanız almayın kullanmayın

n000k

n000k

Üye
adam gayet net anlatmış ve oldukça da haklı bu konuda ;) ben zaten herzman nokia yı bekleyenlerdenim :) benim anlmadğm bu kadar laf edip nokia kullananlara esas arkadaşım beğenmyosanız almayın kullanmayın
yaptık bir hata aldık, nolmuş yani??? ki laf etmiyoruz yeri geliyor övüyoruz ama şunuda söyliyelim. S^3 ü bitirdi nokia şurda 1 yıl öncesi aldım teli, bugün fos..mağazaya gir bak biişey varmı yeni??? iyi hoş güzel belle yi çıkardı o kadar effectler var düzgün bir effect koymamış içine.tamam belki onları modlar yapmış ama nokia kendi çalışanlarından birinede bir effect yaptırıp düzgün bir effectte koyabilirdi bellenin içine!! ot gibi bi belle yayınladı bu kadar!!

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen ot gibi kullanıyoz ama hackledikten sonra telefon senindir

onur027

onur027

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 13:14:54 ---------- Yazıldı @ 13:14:17 ----------

bu arada cfw'den bahsetmiyorum orjinal yazılımı flash atarak kurmaktan söz etmiştim.
valla kardeşim tercih meselesi.ama.çoğu kişinin CWF sini denedim.sorunlar çıktı hep ortaya.onun ki olmadı bunu dene şununkini dene derken.tam telefon iyi olmuş diye programlarımızı kurup uğraşıyoruz,sonra herşeyi başa alıyoruz hatalar yüzünden tekrar.boşuna hep vakit kaybıyla strese girdik.bugun scandinavla geri yükledim 3 kere flash attım.arkasından hard format.ve arkasından nokia oviden belle yi kurdum sıfırdan.hack ledim aynı zamanda.ve sonuç çok çok iyi.ne bağlantı hataları ne kamerasında bozukluk.yok resim düzenlemesiymiş.herşey gayet seri gayet güzel.şarz olayınıda test edip yazarım buraya

fuzzzuli

Üye
lanet olsun bu belle ye neredeYse 50 saate varan kullanım süresini 15 saate düşürdü...telefon c7 iki defa suitden güncelleme yaptım yine aynı yine aynı.lütfen çözüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt