En iyisi orjinal nokia süitten yüklenen belle.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onur027

onur027

Üye
    Konu Sahibi
En iyisi orjinal nokia süitten yüklenen belle.
Arkadaşlar bir sürü cwf denedim.uğraşıp yapıyorsunuz tamam ama.bir şeyi yaparken başka ayarını ve özelliğini bozuyorsunuz.mesela hız artırılıp titreşim kapatılıyor,klavye görüntüsü ile oynanıyor,fotoğraf düzenleyici yüklediğimiz halde olmuyor.modifiyeli cwf lerle yüklemeden sonra daha çok uğraşıp vakit harcıyoruz.en iyisi orjinal suitten indirip kendimizin hack lediği belle bence.şimdiye kadar 4 4 lük kimse yapamadı cfw yi.yanlış anlamayın beni.

• Beğen
Tepkiler: AHMED...

tugrul_27

tugrul_27

Üye
hacı bide sen yapta seninkini deneyelim zanettiğin kadar kolay değil cfw modlamak arkadaşların eline ve emeğine sağlık

----------Eklendi @ 16:17:26 ---------- Yazıldı @ 16:16:32 ----------

bide sen belleden başka ne kullandın 4x4 lük cfw ler var nokianınkine beş basar

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
onur027

onur027

Üye
    Konu Sahibi
hacı bide sen yapta seninkini deneyelim zanettiğin kadar kolay değil cfw modlamak arkadaşların eline ve emeğine sağlık

[sıze=1]----------eklendi @ 16:17:26 ---------- yazıldı @ 16:16:32 ----------[/sıze]

bide sen belleden başka ne kullandın 4x4 lük cfw ler var nokianınkine beş basar[/

kolay değil tabiki ellerine sağlık ama benim düşüncem bu.ben anlasam emin ol uğraşırım.ama denemediğim cwf kalmadı.herbirinde ayrı bir sorunlar oluşuyor.hah tam süper olmuş bu derken biyerden bir sorunla patlak veriyor.AL İŞTE SEN 4X4 E GÖRÜNTÜYE TAKMIŞSIN.AMA BAŞKA SORUNLARI ÇIKIYOR.NOKİANIN GÜNCELLEME YAPMASINI BEKLİYCEZ ARTIK.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Arkadaşlar bir sürü cwf denedim.uğraşıp yapıyorsunuz tamam ama.bir şeyi yaparken başka ayarını ve özelliğini bozuyorsunuz.mesela hız artırılıp titreşim kapatılıyor,klavye görüntüsü ile oynanıyor,fotoğraf düzenleyici yüklediğimiz halde olmuyor.modifiyeli cwf lerle yüklemeden sonra daha çok uğraşıp vakit harcıyoruz.en iyisi orjinal suitten indirip kendimizin hack lediği belle bence.şimdiye kadar 4 4 lük kimse yapamadı cfw yi.yanlış anlamayın beni.
Katılıyorum :good:

idevlez

idevlez

Üye
adam yanlış anlamayın demiş sırf muhalefet olmak sizinki

tugrul_27

tugrul_27

Üye

[sıze=1]----------eklendi @ 16:17:26 ---------- yazıldı @ 16:16:32 ----------[/sıze]

bide sen belleden başka ne kullandın 4x4 lük cfw ler var nokianınkine beş basar[/

kolay değil tabiki ellerine sağlık ama benim düşüncem bu.ben anlasam emin ol uğraşırım.ama denemediğim cwf kalmadı.herbirinde ayrı bir sorunlar oluşuyor.hah tam süper olmuş bu derken biyerden bir sorunla patlak veriyor.AL İŞTE SEN 4X4 E GÖRÜNTÜYE TAKMIŞSIN.AMA BAŞKA SORUNLARI ÇIKIYOR.NOKİANIN GÜNCELLEME YAPMASINI BEKLİYCEZ ARTIK.

4x4 derken münüden bahsetmiyorum cfw nin kusursuz olmasından bahsediyorum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bence de en iyisi orjinal olandır hackli yaptık mi o zaman en güzeli hackli orjinal :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Orjinali en iyisi. Gerisi boş iş.

AHMED...

AHMED...

Üye
5800 dan sonra cfw ye sıcak bakmıyorum en sorunsuz şekilde çalışanın da hiç birşey olmazsa şarj sorunu gene oluyor ama yine de kolay değil çok emek isteyen bir iş bu yapan arkadaşlara Allah kolaylık versin

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen hack yaptıktan sonra olay tmmdır istediğin gibi modla :D

pRime.

pRime.

Üye
hayır, en iyisi flashlanarak kurulan orjinal belle. :)

hugoKJ

Üye
bugün belleye geçtim usb den ohh mis telefon adeta hızlandı annadan sonra :D

pRime.

pRime.

Üye
en iyisi demişsin farkını yazda bizde bilelim
nokia suitten güncelleyenlerin hal ortada neredeyse herkes sorun yaşadı güncelledikten sonra ama flashlayarak geçenlerin hiç birinde sorun yok. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben süitten yükledim mesela ama hiçbir sorun yok flv video dışında

n000k

n000k

Üye
cfw adi üstünde birçok şeyi degiştiriliyor.cfwyi yapanda haliyle herkesin isteğine göre yapamaz..genel olarak birşeylerini değiştirip sunuyor.sadece unsignedları yüklemek istiyorsanız e bizahmet o zaman hack yapın. Cfw yüklemeyin.adam sadece unsignedlar yüklensin diye cfw sunmaz.biraz iyi düşünün.cfwler orginalden mükemmel bence.

aslankaplants

aslankaplants

Üye

nokia suitten güncelleyenlerin hal ortada neredeyse herkes sorun yaşadı güncelledikten sonra ama flashlayarak geçenlerin hiç birinde sorun yok. :)

bende hiç sorun yok suite den güncelledim

TheMadness

TheMadness

Üye
Orjinal 4x4 ise CFW 400x400 ;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iyide ben cwf ve hack'e karşı degilimki isteyen istedigini yapar cihazına benim dediğim belleyi yükleyip format atıp tekrar yukleme yapmanın anlamı ne sorunların çogu bundan kaynaklanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt