Uygulama En iyi telefon , Ram Hizlandirici

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Ben Ccleaner kullanıyorum program kaldırmak için, rootlu olması lazım.

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Ben Ccleaner kullanıyorum program kaldırmak için, rootlu olması lazım.

Kardes bi tane uninstall yukledim 85 tane falan sistem uyg. Buldu sence neleri silmeliyim ?

Bi kac uyg. Daha var deneyecegim.
Sistemimde rootlu.

yaytas

yaytas

Üye
Nasil ? Bildigim kadariyla Link2SD o islere bakmiyor.
ben yapıyorum problem yok uygulamayı seçiyorsun seçeneklerden kaldır sd karta taşı falan geliyor kaldır dediğinde kaldırıyor

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
O kullanici uygulamasi. :)
Sistem uygulamalarindam bahsediyorum

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Sistem uygulaması derken şimdi neler? mesela ben facebook u falan kullanmadığımdan sildim yetti :ehe

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
sistem uygulaması dostum dediklerim kullanıcı değil

Bi bakicam az once 10 a yakin uyg. Deneyip sildim iyilerdr cikti kotulerde peki silmek ise yararmi zararli olmasin sonra durdurucularin hicbirisi ise yaramiyormu ?

yaytas

yaytas

Üye
Bi bakicam az once 10 a yakin uyg. Deneyip sildim iyilerdr cikti kotulerde peki silmek ise yararmi zararli olmasin sonra durdurucularin hicbirisi ise yaramiyormu ?
yanlış uygulamaları silmezsen hem hafızada hem rom da hemde ram de yer açılır mesela ben canlı duvarkağıdı kullanmıyorum onu kaldırdım hesap makineside chrome yazınca çıkıyo onuda kaldırdım
flipboard ,dergim vb saçma uygulamaları en baştan söylemeye gerek bile yok

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Ssc service google hizmetleri guvenli depolama vs tiplamda 40 mb ye kadar alan yapiyo bunpar necilik ?

Peki arkadaslar optiizasyon ve uyg. durduruculari hicmi onermiyorsunuz

asgz

asgz

Üye
Telefonunuz root lu ise wakelock detector isimli uygulamayı yükleyin çalıştırın her bir ugulamada app info ya tıklayıp değiştir ile uygulamanın otomatik çalışmasını, cihazı uyandırmasını veya uyanık tutmasını engelleyebilirsiniz

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardes denerimde optimizasyon ve olduruculeri onermiyorlar. ?

asgz

asgz

Üye
Tamam kardes denerimde optimizasyon ve olduruculeri onermiyorlar. ?

Ben cihazda kullanıyorum, sistem uygulaması olmayan, otomatik başlayan, sistemimi uyandıran ve uyanık tutan tüm uygulamaların bu özellikleri kapalı, hiçbir sorun yaşamadığım gibi batarya sürem uzadı

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardes bakicam bizim kafasiz hocalar odevleri bastirdi ilgilenemedim k.b. :(

Rom kurmayi dusunuyorumda kurmam icin duzgun bir rehber ( Yardim edecek arkadas ) bulamadim rom daha stabil is artik sistemsel oldu CM gibi bisey denemem lazim. :(

Artik yardimci olurmusunuz lutfen...

Üst Alt