Uygulama En iyi telefon , Ram Hizlandirici

Sponsorlu Bağlantılar

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
En iyi telefon , Ram Hizlandirici
Farkini hissettirecek , en iyisi ,
agir olmasin ( Clean Master gibi )

Clean Master gibi hicbir ise yaramayan kaba agir kastirici bir uygulama olmasin ( Daha dogrusu yuksek sistemli telefonlara daha uygun )

İse yaramayan bir sey olmasin .

Arkadaslar arkaplanda surekli samsungun calistirdigi calismadigindada hicbirseyin olmadigi dandik gereksiz seyler calisiyor ..

Bunlara karsinda bir uygulama ariyorum

Yardimci olanlara,
Tesekkurler!

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
telefonun bellek menüsünden temizleme yapmak çoğu uygulamadan daha iyi sonuç verir

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Kardes o kisimda telefondan yana oda arada isine gelmeyince temizlemiyo telefonu kullanmiyorum etmiyorum 250/290 MB saka gibi..

Ama uygulamalar asim falan oldukca siksik temizliyo.

10-15 mb belki yiyor kendileride ramdeb.biktim artik uygulamalarin ortasinda donmasindan.. :(

yaytas

yaytas

Üye
açık programları temizlemek için kullanılan programların hiç birine güvenmiyorum hocam bence hiç bir işe yaramıyorlar

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
açık programları temizlemek için kullanılan programların hiç birine güvenmiyorum hocam bence hiç bir işe yaramıyorlar

Sen "Qihoo Mobile Safe" diye bir firma adi duydun mu ? :)

Onun Clean Droid ini yukle daha yeni yukledim hosuma gitti siksik ram temizliyo auto start ve bir iki ozelligi var.smart manager yukledim bayagi hizli suan tel ama hep google p. S. Suclu 40 mb rahat harciyo acsanda acmasanda arti auto start duvarini kiriyor. :(

yaytas

yaytas

Üye
Sen "Qihoo Mobile Safe" diye bir firma adi duydun mu ? :)

Onun Clean Droid ini yukle daha yeni yukledim hosuma gitti siksik ram temizliyo auto start ve bir iki ozelligi var.smart manager yukledim bayagi hizli suan tel ama hep google p. S. Suclu 40 mb rahat harciyo acsanda acmasanda arti auto start duvarini kiriyor. :(
ilk defa duyuyorum hocam şu ana kadar bi iki uygulama denedim zaten telefonlarda o zaman ram falan iyi değildi yükledikten sonra kasmaya başladı o gün benim ön yargım oluştu ancak deneyeceğim hocam

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
O firmayi bi arastirin. :)

Roorunuz varsa all in one toolboxta kullanilabilir.

Bu konuda en iyisini ariyorum ama bulamadim .

Veya yuklemem gereken en dogru uygulamayi.

AZ daha bi dolasicam magazayi ama bir suru uygulama var kararsizim.

Genellikle 4.0 uzerilere bakiyorum.

Secenek olarak guclu auto start uyg. larida kullanilabilir all in one da is. Sistemi bile durduruluyo. :D

Google p.s. dedigim gibi duvarlari asiyor ve 30 mb i cigniyor. :(

• Beğen
Tepkiler: yaytas
yaytas

yaytas

Üye
O firmayi bi arastirin. :)

Roorunuz varsa all in one toolboxta kullanilabilir.

Bu konuda en iyisini ariyorum ama bulamadim .

Veya yuklemem gereken en dogru uygulamayi.

AZ daha bi dolasicam magazayi ama bir suru uygulama var kararsizim.

Genellikle 4.0 uzerilere bakiyorum.

Secenek olarak guclu auto start uyg. larida kullanilabilir all in one da is. Sistemi bile durduruluyo. :D

Google p.s. dedigim gibi duvarlari asiyor ve 30 mb i cigniyor. :(
Saolun hocam all in one a ve magazaya bakacagim

yaytas

yaytas

Üye
ALL İN ONE BU İSE İLK ACTİGİMDA RAM %90 İDİ GM ASİSTAN İLE TEMİZLEDİM %80 OLDU SONRA SOGUTUCU YAPTİM GM ASİSTAN İLE %69 OLDU SONRA BU PROGRAMİ ACTİM TEKRAR %72 OLMUS TEKİZLEDİM %67OLDU ARDİNDAN AUTO TOOL VE DİGER EKLENTİLERLE OYNADİM %22 DİYOR AMA İSLEMCİ YUK OLARAK Bİ FARKLİLİK KULLANİSTA SEZEMEDİM UZUN KULLANİMDA SARJ DENEYECEGİM EGER SARJ DA UZAMİYORSA BU UYGULAMADA COP
Ram de bos yazan yer 447 mb diyor ancak o kullanilan gm asistan ve asistant diye bi uygulama var onlarda boyle gosteriyor ancak kullanilana 400 kusur diyorlar
Özur diliyorum %22 kullanilabilir alani gosteriyor temizlenince %70-80 oluyor sonra ysvas yavas eski halini aliyor sadece auto task icin kullanilabilir o da bwlki geri kalanindan umudum yok

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Senin telefon - isletim sistemi zaten saglam kardes. :)

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Telefonla oyun oynamiyorum oyun yok zaten sadece sosyal aglar ve muzik ama isitmayi basariyorum

Seninde derdin varmis. :)
İnsallah cozumunu bulursun.
Benim telefon isiniyorda zarari yok 40 i gecmiyor ve kasa kilifi oldugundan hissetmiyorum.
Hafif bir iliklik o kadar.

Ama ram bos yere cok kullaniliyo fabrika ayarindan sonra oldu hep 200 den asagi inmiyo internette gezinirken ortasinda donuyo,kasiyor.

Samsungun baslattigi sacma olmasada olur denecek bos seylerde suc hep.

Durduruncada hicbir zarari olmuyor.

Dun Aksam bir suru uygulama buldum.

Aksam olunca bi yukleyip deniycem sanada veririm.

Bu arada arkadaslar,
Sizce o Samsung uygulamalarini silsem birsey olur mu ?

Yardimci olacak varsa uygulamalarin adini verebilirim.

The Pancar

The Pancar

Üye
Greenify donation yükle.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Sık sık ram temizleyen programların kapattığı bazı sinir uygulamalar belli bir müddet sonra yeniden çalışmaya başlıyor. Bu süreçte de telefonun pil ömrünü tüketmiyor muydu? Her döngüde aynı şey.

yaytas

yaytas

Üye
Seninde derdin varmis. :)
İnsallah cozumunu bulursun.
Benim telefon isiniyorda zarari yok 40 i gecmiyor ve kasa kilifi oldugundan hissetmiyorum.
Hafif bir iliklik o kadar.

Ama ram bos yere cok kullaniliyo fabrika ayarindan sonra oldu hep 200 den asagi inmiyo internette gezinirken ortasinda donuyo,kasiyor.

Samsungun baslattigi sacma olmasada olur denecek bos seylerde suc hep.

Durduruncada hicbir zarari olmuyor.

Dun Aksam bir suru uygulama buldum.

Aksam olunca bi yukleyip deniycem sanada veririm.

Bu arada arkadaslar,
Sizce o Samsung uygulamalarini silsem birsey olur mu ?

Yardimci olacak varsa uygulamalarin adini verebilirim.
root lu ise link2sd yükle play store dan sonra kullanmadığın sacma uygulamalar bence flipboard gibi olanları tamamen kaldır

DarklandAtranis

DarklandAtranis

Üye
B.ktan bnce cleans master

• Beğen
Tepkiler: yaytas
The Pancar

The Pancar

Üye
"Bu uygulama ile cihazınızda kurulu olan programların arka planda çalışmasını otomatik olarak engelleyebilirsiniz bu sayede pil performansınız daha fazla artış gösterecektir. 3mb apk boyutu vardır. Root varsa program daha stabil bir şekilde çalışmaktadır"
Maxicep-Greenify Donate APK

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Sık sık ram temizleyen programların kapattığı bazı sinir uygulamalar belli bir müddet sonra yeniden çalışmaya başlıyor. Bu süreçte de telefonun pil ömrünü tüketmiyor muydu? Her döngüde aynı şey.

Katiliyorum o zaman kokunden silmek lazim onun icon bisey onerirmisin ?
Bu konuda bir iki uygulama daha deneyecegim.
root lu ise link2sd yükle play store dan sonra kullanmadığın sacma uygulamalar bence flipboard gibi olanları tamamen kaldır

Nasil ? Bildigim kadariyla Link2SD o islere bakmiyor.
B.ktan bnce cleans master
Hakisin berbat bir uygulama her an telefonuds patlatabilir. :D
"Bu uygulama ile cihazınızda kurulu olan programların arka planda çalışmasını otomatik olarak engelleyebilirsiniz bu sayede pil performansınız daha fazla artış gösterecektir. 3mb apk boyutu vardır. Root varsa program daha stabil bir şekilde çalışmaktadır"
Maxicep-Greenify Donate APK

Greenify le isletim sistemi surumum uyusmuyor.
Donate dedigini internette bulamadim.

Se.in verdigin linktrnde bastim girmedi simdi tekrar deniyorum.

Üst Alt