en iyi telefon hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bur123

Üye
    Konu Sahibi
en iyi telefon hangisidir?
En iyi telefon hangisidir? Sorusuna cevabını tartışacağız.

bur123 Sevgilerle

venturin

Üye
cok uzun arastirmalardan sonra satinaldigim toshiba g500 diyorum. aslinda bir pda ama telefon özellikleri daha yogun. tavsiye ederim, fiyati da uygun

bur123

Üye
    Konu Sahibi
mesaj gönderdiğin için teşekkür ederim.

bur123 sevgilerle

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Soru güzel fakat açık uçlu.. en iyi telefon hangi bakımdan en iyi...?

Bir telefonda 5mp kamera var.. çok güzel sesi var.. fakat büyük.. wireless yok... bir telefonda her şey var..
kamera 2 mp... ses düşük.. bir telefonda symbian 9 system var.. hızlı.. fakat kamerası iyi değil... bir telefonda sadece ses müthiş...

hiç bir telefonda aranan bütün özellikler aynı anda verilmemiş... sebebi hem üretici çok model üreterek
rekabat oluşturmak.. hemde müşterinin tercihine göre üretmek... kimisi çok ses istiyor.. fakat wireless bağlantısı istemiyor.. kimisi sadece wireless bağlantısı var diye telefon alıyor...

Örneğin. fiyatı gayet makul olan n73 modelini çok beğeniyorum.. hem ses kalitesi hem görüntü.. ve symbian.. fakat bana wireless lazım... bu yüzden almıyorum..bekliyorum.. n95 ucuzlasın.:oke:

casper35

casper35

Üye
bencede arkadasım su an piyasa en ıyı tlf N 73 HARIKA BI TLF...

maho75

Üye
bnece n95 en iyi şüanda ama paran varsa

bur123

Üye
    Konu Sahibi
mesajlarınızı gönderdiniz için teşekkür ediyorum

ibrahimg

Üye
bence hala e 50 her programı çalıştırıyor. Wireless baglantı nasıl oluyor hala çözemesemde bence çok iyi...

bur123

Üye
    Konu Sahibi
fikirlerinizi sunduğunuz için teşekkür ederim.

erica

Üye
ewet bencede en ıyı tlf n95 cunku kullanıyorum ve ustune tlf yok arkadaslar dıyecegım su kamera ozellıgıyle vıdeolara alt etmıs yanında cıkardıgı ses mykemmel ve evınızdekı gırdıgınız ınternetle aynı baglantıda boır tek ekranı kucuk goruntu muhtesem ve wlan baglantısı var ınternette navıgasyon ozellıgı var bılmedıgım cok sey var daha bunuda ekleyım

bur123

Üye
    Konu Sahibi
fikirini sunduğunuz için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...