en iyi sözlük programı slovoed hakkında lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

adaletinsesi

Üye
    Konu Sahibi
en iyi sözlük programı slovoed hakkında lütfen yardım
çoğumuzun bildiği gibi slovoed sesli olması ve geniş sözcük dağarcığıyla dünyanın en önde gelen sözlük programıdır. şu an 6630 kullanıyorum ve slovoed i kurdum ilk bi kaç gün sorunsuz çalışmasına rağmen daha sonra "this is patched version" diye uyarı vermeye başladı ama 2. veya 3. denemede gösteriyyosu şimdi 1 hafta gibi bi vakit geçti ve artık hiç bir kelimenin anlamını göstermiyo aynı uyarı yazısını çıkartıyo. sebebini ve çözüm yolunu bilen varsa lütfen yardım etsin

• Beğen
Tepkiler: zafer_1981tr, cepherkül ve C01aY

casoper1

casoper1

Üye
Aynı sorun bende de var

adaletinsesi

Üye
    Konu Sahibi
yok mu ilgilenen kimse arkadaşlar nerde bu sitenin moderatörleri yüzbaşıları generalleri yav

Nazy

Nazy

Üye
anladığım kadarıyla sorununuzun sebebi
kullandığınız programın deneme sürümü olduğu

Programı Telefondan Silmenizi
Buradaki Linkten Full Sürümünü İndirip Tekrar Yüklemenizi Tavsiye Ediyorum
NOT: Linkini Verdiğim Program Nokia6630 (Sizin Telefonunuz:)) da Denenmiş Çalışan Versiyonudur)

adaletinsesi

Üye
    Konu Sahibi
saolasın nazy senden başka yardımcı olan olmadı.verdiğin linkten indirdim ama sanki bendekşyle aynı dediğini yaptım şimdilik iyi bakalım 3 4 gün içinde cozacak mı :s

mistbmb

Üye
merhaba,

şifreleri ile son derlenmiş slovoed paketi aşağıdaki linktedir. sesli sözlüğü dahil.

idolbreaker

Üye
merhaba,

kodlari ile son derlenmiş slovoed paketi aşağıdaki linktedir. sesli sözlüğü dahil.

saol dostum emeğine sağlık. umarım kısa süre sonra bu da çökmez...:oke:

mistbmb

Üye
çökerse yenileriz. paylaşıma değer süper bir yazılım bence tüm symbian telefonlarda olması lazım. güle güle kullan :)

hrn57

Üye
eyvallah

tarikrus

Üye
slovoed deluxe regıster kodları yok mu kimsede

Üst Alt