En iyi sosyal medya telefonu HTC One S seçildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

Emekli Yönetici
Konudan 88 adet atışma ve gereksiz mesaj silindi. Saygı sınırlarını koruyamayan, diğer kullanıcıları tahrik eden üyelerimize gereken uyarılar yapıldı. Devam etmek isteyen var ise buyursun.

Tepkiler: " Tehlike "
Bence de bu seçim saçma olmuş

zannetmiyorum: one s seçildiğine göre bir hikmeti vardır; öle onlar bizim gibi basit şeylerle uğraşmaz; senin saçma olması için bulduğun nedenleri onlar 50 kere masaya yatırmışlardır zaten fakat o telefonu kullanacak olursan sonuçta sen kullanacaksın seçim ve karar yine sana kalıyor bunlar genel itibarıyle öznel görüşlerden ibaret.

- - - Eklendi - - -

son olarak chipten alıntı yapılmış: biraz emeğe saygı lütfen; alıntı yaptığınız yeri gösterin.

- - - Eklendi - - -

Konudan 88 adet atışma ve gereksiz mesaj silindi. Saygı sınırlarını koruyamayan, diğer kullanıcıları tahrik eden üyelerimize gereken uyarılar yapıldı. Devam etmek isteyen var ise buyursun.

88 mi

orko13

Üye
siyahında dökülme var deniliyor ancak harika bir telefon..özeliklede siyahı..

MasteLaa

Üye
Enteresan bir seçim olmuş

Konu Sahibi

ilginiz için teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

Bakın ben haberlerimi ne chipten ne de başka forumdan alırım alsam bile belirtirim haber sitesinden aldım bunu belki chip de ordan aldı tepemin tasını ikidir attırıyorsunuz şikayet edeceğim ona göre

şimdi benim anlamadığım neden htc one s neden galaxy s3 veya xperia arc s değil bunlar android cihazlar hepsininki aynı değilmi mesela n8'de aynı c7'de sosyal ağlarda ona yüklenen onada yükleniyor hee şöyle birşey olabilir 701 n8 ve c7'den iyi olabilir donanım olarak iyi ama sonuçta htc one s'den donanım olarak iyi androidler var diye biliyorum

Saçma bi seçim aynı özelliklerin daha fazlası onex te de var

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

sen mobilsin galiba

sosyal medya için biçilmiş kaftan olan n9 u görmezden gelip one s seçilmesi biraz düşündürücü..!! bu biraz düşene vurmak gibi oluyor..

İz[Mir]Kan;5142458' Alıntı:
One s kullandın mı kardeşim?

one s kullanmasına gerek yok one s in sosyal medyada yapabildiği her şeyi galaxy mini de yapabilir

Hex4d0r

Üye
Herhalde donanımsal özellikleriyle de ilgisi var. Bir de kullanıma göre. Diğer android cihazlara nazaran UI performansı daha yüksek. Bu durum A15 Tabanlı işlemciden kaynaklanmakta tabii ki

Bu ödülün gerçek sahibi N9 dur

donanımsal özelliklerle alakası olsaydı bu ödülü one x alırdı

Donanım ve performanstan ziyade incelenen ekstra unusurlar vardır kesin.
Örnegin HTC chacha da almıstı bu ödülü ve donanımı o kadar da harika degildi one s gibi.
Ama sosyal medya telefonu oldugu bariz belliydi facebook kısayol tusu qwerty klavye ve ergonomik tasarımı olan bir cihazdı.
Aynı sekilde one s'de de bulmuslardır extreme bi özellik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...