MoonLife01
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne bir firma ismi var ne bir kanıt,tarafsız saçma testlerden birisi ki ortada test olduğuna bile inanmıyorum,bizzat şahit oldum o gün Ali abinin cihazı %30 şarjla 4 saat wi fi da sürekli nete bağlı kaldı en son %15 inince şarja taktı Ali abi.
Ama burada nedense lumia sonlarda görunuyor
Bu sonuçlar bana nedense hiç gerçekçi gelmedi...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sabahtan beri elimden dusmedi ara ara kilitleyip cebime koymusumdur ama tarayici ve senkronizasyonlarim acik konum servisleri de dahil. Bunu yapan birilerinden siparis almis veya lumia900'u 4g lte ile test etmisler.
S III'ü kullanan biriyle alakası yok hazırlayanın o listedeki telefonlar arasında en iyi batarya S III'te var zaten
kanıt göster. Kaynak belirtmek burada işe yarıyor. Haberlerinin çoğunda kaynak yok. Eminim bütün bu firmalar ile bağlantın vardır. Ayrıca lumianın pil tüketmesi gerçekten çok saçma. Bunu hangi zeki hazırladıysa s3 kullandığına eminim
sonuç olarak bu test yanlış veya taraflıtarayiciyi asla kapattigimi hatirlamiyorum. hem de 4-5 sekme acik kullanirim surekli. Bugunku şarj durumu bu ve az once taktim şarja ayrica bir saat falanda oyun oynamişimdir.
Bunlar hic gercek degil bana gercek gelmedi
tarayıcıyı kapatmıyorsun ama resimdeki yazıyı okuduğum kadarı ile güç tasarruf modu arka planda çalışan uygulamalara izin vermiyormuştarayiciyi asla kapattigimi hatirlamiyorum. hem de 4-5 sekme acik kullanirim surekli. Bugunku şarj durumu bu ve az once taktim şarja ayrica bir saat falanda oyun oynamişimdir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sabahtan beri elimden dusmedi ara ara kilitleyip cebime koymusumdur ama tarayici ve senkronizasyonlarim acik konum servisleri de dahil. Bunu yapan birilerinden siparis almis veya lumia900'u 4g lte ile test etmisler.
tarayıcıyı kapatmıyorsun ama resimdeki yazıyı okuduğum kadarı ile güç tasarruf modu arka planda çalışan uygulamalara izin vermiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?