En iyi Nokia telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Wp marketi gelişiyo hem de hızla... Market konusunda ŞIMDILIK bi android kadar olamaz ama o kadar da kötü değil

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Lumia 920

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
603 tabikide

abandonware

abandonware

Üye
Wp marketi gelişiyo hem de hızla... Market konusunda ŞIMDILIK bi android kadar olamaz ama o kadar da kötü değil

windows marketplace ne kadar gelişsede androidi 5 yılda bile zor geçer gibi çünkü androidde 700.000 uygulama varken winmark'de daha 15.000 uygulama bile yok ne yazıkki.. fakat uygulamaları çok olsun ben bile alırım :) ve neyezııki markette bişi olmadığı için iyi kötü bir seçim yapamıyorum maalesef :ah

aliosman166

aliosman166

Üye
telefonu ne amaçla kullanacağına bağlı.. hız ve destek istiyorsan lumia 900 veya 920 mağaza da gelişmeye devam ediyor oyun ve program ihtiyacını da karşılarsın kamerası da ideal.. interneti hızlı kullanımı stabil olsun istiyorsan n9 ama destek ve fazla uygulama bekleme.. kamerası iyi olsun diyorsan 808 prewiew ama kameranın iyi olmasına gerek yok idare eder bir kamerası olsun yeter diyorsan 701 al 808 e boşuna para verme.. tabi symbian belle de fazla destek, oyun ve uygulama yok en azından yeni oyunlar çıkmıyor diyelim ama bu özellikleri bakımından n9 dan ileride n9 a hiç destek yok.. ama telefon harika o ayrı :)

punisher123

punisher123

Üye
marketplacede 100.000 uygulama var efendim 15.000 nerden çıktı. Soruya gelirsek çıktığında lumia 920 en iyisi olcak..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
windows marketplace ne kadar gelişsede androidi 5 yılda bile zor geçer gibi çünkü androidde 700.000 uygulama varken winmark'de daha 15.000 uygulama bile yok ne yazıkki.. fakat uygulamaları çok olsun ben bile alırım :) ve neyezııki markette bişi olmadığı için iyi kötü bir seçim yapamıyorum maalesef :ah

google play store'da 450.000 uygulama var. Marketplace 100.000 barajini geceli de 3 ay oldu. Yanliş bilgilendirme yapmayalim. Appstore bile 650.000 uygulamaya sahip.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lumia 920 ve symbian belle olarakta 808 purevieew

CasuS_87

CasuS_87

Üye
şu anda lumia 920 gibi görünüyor :)

saruman_me

saruman_me

Üye
lumia 920

abandonware

abandonware

Üye
bence hiçbiri... hepside tam bir facia.. akıllı telefon dediğin konuşmanın ötesinde işler yapar ama nokyalar bildiğin kütük işte... uygulama desen yok (bknz: tümü), destek desen yok (bknz: N9, s60 series, symbian için son 4 yıl), fiyat desen uçuk bide soruyonuz ki hangisi güzel :zzz: ne özelliği var? şimdi diyeceksiniz dayanıklı.. sanki telefonla futbol oynuyonuzda bi şey ifade ediyor.. diyeceksinizki kamera.. fotoğraf makineniz varken ne işe yarıyor... fakat windows phone için uygulama geliştirilirse o zaman işler 180 derece değişir tabii... fakt şu an için facia..

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
bence hiçbiri... hepside tam bir facia.. akıllı telefon dediğin konuşmanın ötesinde işler yapar ama nokyalar bildiğin kütük işte... uygulama desen yok (bknz: tümü), destek desen yok (bknz: N9, s60 series, symbian için son 4 yıl), fiyat desen uçuk bide soruyonuz ki hangisi güzel :zzz: ne özelliği var? şimdi diyeceksiniz dayanıklı.. sanki telefonla futbol oynuyonuzda bi şey ifade ediyor.. diyeceksinizki kamera.. fotoğraf makineniz varken ne işe yarıyor... fakat windows phone için uygulama geliştirilirse o zaman işler 180 derece değişir tabii... fakt şu an için facia..

beyler kaçın ağır androyidci geldi :D

- - - Eklendi - - -

Ayrıca facia olan Nokia'larla bi tanış;
1.Lumia Serisi:Androyid tellerin sağlayamadığı performansı sağlar.
2.808 Pureview ve N8 :Hiçbir Androyidin çekemeceği kalitede fotolar çeker.Ayrıca şu ayfon5 in gece çekimleri de bi harika :D
3.N9:Dünyada en iyi multitasking yapan telefon.
4.E7,C7,701,603 gibi kullanıma göre farklı özellikli akıllı telefonlar.

• Beğen
Tepkiler: abandonware

abdulsamettopra

Üye
ben symbian belle kullanicisiyim.nokia 808 symbian belle telefonudur.belle kullanislidir.
l920 nin kamerasi da 808 e yakin.megapiksele bakma.lumia en iyisi.marketinde de 100,000 den fazla uygulama var.gayet yeterli.
hizli ve stabil bir telefon.lumia al.808 den biraz pisman olabilirsinama lumia dan pisman olmazsin.kamerasi karanlikta bile super

abandonware

abandonware

Üye
beyler kaçın ağır androyidci geldi :D

- - - Eklendi - - -

Ayrıca facia olan Nokia'larla bi tanış;
1.Lumia Serisi:Androyid tellerin sağlayamadığı performansı sağlar. (fakat uygulama olmadıktan sonra bi işe yaramaz)
2.808 Pureview ve N8 :Hiçbir Androyidin çekemeceği kalitede fotolar çeker.Ayrıca şu ayfon5 in gece çekimleri de bi harika :D (fakat fotoğraf makineiz zaten var ve telefonda boş yere ağırlık ve kalınlık yapıyor)
3.N9:Dünyada en iyi multitasking yapan telefon. (fakat mustitask yapacak uygulama yok)
4.E7,C7,701,603 gibi kullanıma göre farklı özellikli akıllı telefonlar. (fakat symbian desteği kaldıyor)

eklemeler açıklayıcı oldumu :D

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
eklemeler açıklayıcı oldumu :D
1.yeterince uygulama var ayrıca her şey uygulama deil internet hızı da önemli ;)
2.fotoğraf makinem yok ayrıca 808 im olduğu sürece gerek de yok ;)
3.N9 un multitask videolarını izlemeni tavsiye ederim ;)
4.Symbian 2016'ya kadar Nokia'ya bağlı ;) açıklayıcı oldumu :D

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve abandonware
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
işte ona katılamam ben de nokia ları seviyorum ama s3 ve one x 920 den iyi :)

bunu deyiş sebebinin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Kağıt üzerinde gösterilen donanım. Ama herşey donanım değildir. Bunun birde stabilite yani var. Nasıl ki 512 mb ram 1.4 ghz tek çekirdekli işlemci ile lumia 900 s3 ile yarışabiliyorsa sen bunun birde lumia 920 ile karşılaştırmasını düşün :ok2:

abandonware

abandonware

Üye
1.yeterince uygulama var ayrıca her şey uygulama deil internet hızı da önemli - Hızı yavaş bir üst/orta düzey android veya iphone gördünmü ;)
2.fotoğraf makinem yok ayrıca 808 im olduğu sürece gerek de yok - 808'in ne kadar verimli olarak fotoğraf çektiğini (daha doğrusu 41 megapixel'i tam verimli olarak kullandığını) gördünmü? Bunu nokia bile itiraf etti ;)
3.N9 un multitask videolarını izlemeni tavsiye ederim - N9 benimde hoşuma gidiyor fakat ne yazıkki destek kesildi + uygulama ve oyun = 0.. bu arada multi task'ı n9 değil MeeGo yapıyor :bigstar:
4.Symbian 2016'ya kadar Nokia'ya bağlı açıklayıcı oldumu - iPhone 3gs'in üzerine 3 tane daha iPhone çıkmasına rağmen iOS 6 güncellemesini alabildiğinden haberin varmı ;)

Hiç android ve ya iOS gördünmü (tam anlamıyla kurcukladınmı)? veya yeni çıkacak herhangi bir oyunun android veya ios dışında bir sisteme çıkacağını gördünmü? Symbian ve MeeGo gerçekten ölü bir sistem haline geldiler.. MeeGo ne kadar güzel bir sistem olsa bile yüzüne bakan (biz türkler dışında) kimse olmadı.. Lumia 900 ABD'de 49$ 'a alıcı bulamadı.. Nokia'nın WP ile çıkış yapmasını vede Stephen Elop'u takdir ediyorum fakat telefonu cazip hale getiren internet, multimedya, uygulama ve oyunlardır fakat Nokia'larda bu son 2 si ne yazıkki tam anlamıyla mevcut değil.. Bada'da bile Symbian'dan daha çok -işe yarar- uygulamalar var neyazıkki. Vede eski nokiaların yavaş calışma gibi bir sabıkası geçmişten hatırlanan şeyler.. Son olarak 808 in fiyatı ile normal bir fotoğraf makinesinin fiyat denkmi? Yani DSLR bir makina almak varken 808 almak akıl karımı ;) Moraline bozmak istemem ama Nokia telefonlarını maliyeti fiyatına satmasına rağmen (neredeyse) yanlızca Türkiyede alıcı buldu ve yanlızca türkler tarafından övüldü.. Symbianları ne kadar sevmesemde lumiaları seviyorum.. Kısaca Lumialar için uygulama ve oyun beklemeliyiz, eğer bu gerçekleşirse bende gider lumia satın alırım ;) fakat gerçekleşmesi biraz nokia ve microsoftu zorlayacak gibi..

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Hiç android ve ya iOS gördünmü (tam anlamıyla kurcukladınmı)? veya yeni çıkacak herhangi bir oyunun android veya ios dışında bir sisteme çıkacağını gördünmü? Symbian ve MeeGo gerçekten ölü bir sistem haline geldiler.. MeeGo ne kadar güzel bir sistem olsa bile yüzüne bakan (biz türkler dışında) kimse olmadı.. Lumia 900 ABD'de 49$ 'a alıcı bulamadı.. Nokia'nın WP ile çıkış yapmasını vede Stephen Elop'u takdir ediyorum fakat telefonu cazip hale getiren internet, multimedya, uygulama ve oyunlardır fakat Nokia'larda bu son 2 si ne yazıkki tam anlamıyla mevcut değil.. Bada'da bile Symbian'dan daha çok -işe yarar- uygulamalar var neyazıkki. Vede eski nokiaların yavaş calışma gibi bir sabıkası geçmişten hatırlanan şeyler.. Son olarak 808 in fiyatı ile normal bir fotoğraf makinesinin fiyat denkmi? Yani DSLR bir makina almak varken 808 almak akıl karımı ;) Moraline bozmak istemem ama Nokia telefonlarını maliyeti fiyatına satmasına rağmen (neredeyse) yanlızca Türkiyede alıcı buldu ve yanlızca türkler tarafından övüldü.. Symbianları ne kadar sevmesemde lumiaları seviyorum.. Kısaca Lumialar için uygulama ve oyun beklemeliyiz, eğer bu gerçekleşirse bende gider lumia satın alırım ;) fakat gerçekleşmesi biraz nokia ve microsoftu zorlayacak gibi..
ben istediğim herşeyi yapabiliyorum symbianlardan hem en azından appstore gibi deil ovi appstoreun yarısı virüs çöp vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...