abandonware
Üye
lumia 920 ne zmn gelir?
1-2 ay içirisinde... sana tavsiyem (ve bence en iyi nokia) tabiki lumia 920
fakat uygulama az.. uygulama bi' artsın tadından yenmez 
lumia 920 ne zmn gelir?
1-2 ay içirisinde... sana tavsiyem (ve bence en iyi nokia) tabiki lumia 920
fakat uygulama az.. uygulama bi' artsın tadından yenmez 
Wp marketi gelişiyo hem de hızla... Market konusunda ŞIMDILIK bi android kadar olamaz ama o kadar da kötü değil
ve neyezııki markette bişi olmadığı için iyi kötü bir seçim yapamıyorum maalesef 

windows marketplace ne kadar gelişsede androidi 5 yılda bile zor geçer gibi çünkü androidde 700.000 uygulama varken winmark'de daha 15.000 uygulama bile yok ne yazıkki.. fakat uygulamaları çok olsun ben bile alırımve neyezııki markette bişi olmadığı için iyi kötü bir seçim yapamıyorum maalesef
![]()
ne özelliği var? şimdi diyeceksiniz dayanıklı.. sanki telefonla futbol oynuyonuzda bi şey ifade ediyor.. diyeceksinizki kamera.. fotoğraf makineniz varken ne işe yarıyor... fakat windows phone için uygulama geliştirilirse o zaman işler 180 derece değişir tabii... fakt şu an için facia..bence hiçbiri... hepside tam bir facia.. akıllı telefon dediğin konuşmanın ötesinde işler yapar ama nokyalar bildiğin kütük işte... uygulama desen yok (bknz: tümü), destek desen yok (bknz: N9, s60 series, symbian için son 4 yıl), fiyat desen uçuk bide soruyonuz ki hangisi güzelne özelliği var? şimdi diyeceksiniz dayanıklı.. sanki telefonla futbol oynuyonuzda bi şey ifade ediyor.. diyeceksinizki kamera.. fotoğraf makineniz varken ne işe yarıyor... fakat windows phone için uygulama geliştirilirse o zaman işler 180 derece değişir tabii... fakt şu an için facia..

ünyada en iyi multitasking yapan telefon.beyler kaçın ağır androyidci geldi
- - - Eklendi - - -
Ayrıca facia olan Nokia'larla bi tanış;
1.Lumia Serisi:Androyid tellerin sağlayamadığı performansı sağlar. (fakat uygulama olmadıktan sonra bi işe yaramaz)
2.808 Pureview ve N8 :Hiçbir Androyidin çekemeceği kalitede fotolar çeker.Ayrıca şu ayfon5 in gece çekimleri de bi harika(fakat fotoğraf makineiz zaten var ve telefonda boş yere ağırlık ve kalınlık yapıyor)
3.N9ünyada en iyi multitasking yapan telefon. (fakat mustitask yapacak uygulama yok)
4.E7,C7,701,603 gibi kullanıma göre farklı özellikli akıllı telefonlar. (fakat symbian desteği kaldıyor)

1.yeterince uygulama var ayrıca her şey uygulama deil internet hızı da önemlieklemeler açıklayıcı oldumu![]()

işte ona katılamam ben de nokia ları seviyorum ama s3 ve one x 920 den iyi![]()

1.yeterince uygulama var ayrıca her şey uygulama deil internet hızı da önemli - Hızı yavaş bir üst/orta düzey android veya iphone gördünmü
2.fotoğraf makinem yok ayrıca 808 im olduğu sürece gerek de yok - 808'in ne kadar verimli olarak fotoğraf çektiğini (daha doğrusu 41 megapixel'i tam verimli olarak kullandığını) gördünmü? Bunu nokia bile itiraf etti
3.N9 un multitask videolarını izlemeni tavsiye ederim - N9 benimde hoşuma gidiyor fakat ne yazıkki destek kesildi + uygulama ve oyun = 0.. bu arada multi task'ı n9 değil MeeGo yapıyor
4.Symbian 2016'ya kadar Nokia'ya bağlı açıklayıcı oldumu - iPhone 3gs'in üzerine 3 tane daha iPhone çıkmasına rağmen iOS 6 güncellemesini alabildiğinden haberin varmı![]()
ben istediğim herşeyi yapabiliyorum symbianlardan hem en azından appstore gibi deil ovi appstoreun yarısı virüs çöp vs vsHiç android ve ya iOS gördünmü (tam anlamıyla kurcukladınmı)? veya yeni çıkacak herhangi bir oyunun android veya ios dışında bir sisteme çıkacağını gördünmü? Symbian ve MeeGo gerçekten ölü bir sistem haline geldiler.. MeeGo ne kadar güzel bir sistem olsa bile yüzüne bakan (biz türkler dışında) kimse olmadı.. Lumia 900 ABD'de 49$ 'a alıcı bulamadı.. Nokia'nın WP ile çıkış yapmasını vede Stephen Elop'u takdir ediyorum fakat telefonu cazip hale getiren internet, multimedya, uygulama ve oyunlardır fakat Nokia'larda bu son 2 si ne yazıkki tam anlamıyla mevcut değil.. Bada'da bile Symbian'dan daha çok -işe yarar- uygulamalar var neyazıkki. Vede eski nokiaların yavaş calışma gibi bir sabıkası geçmişten hatırlanan şeyler.. Son olarak 808 in fiyatı ile normal bir fotoğraf makinesinin fiyat denkmi? Yani DSLR bir makina almak varken 808 almak akıl karımıMoraline bozmak istemem ama Nokia telefonlarını maliyeti fiyatına satmasına rağmen (neredeyse) yanlızca Türkiyede alıcı buldu ve yanlızca türkler tarafından övüldü.. Symbianları ne kadar sevmesemde lumiaları seviyorum.. Kısaca Lumialar için uygulama ve oyun beklemeliyiz, eğer bu gerçekleşirse bende gider lumia satın alırım
fakat gerçekleşmesi biraz nokia ve microsoftu zorlayacak gibi..