en iyi müzik (mp3) ses kalitesi olan program

Sponsorlu Bağlantılar

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
Aimp2 dururken diğer programları kullanmak biraz eziyet geliyor bana.
İlk winamp ile başladım bilgisayarda müzik dinlemeye. Arşivi geliştirdikçe farklı formatlarda müzikler indirmeye başladım. Farklı format indirdikçe farklı formatların codeclerine ihtiyacım oldu. Sıkıntı yani. Sonra media player kullanmaya başladım. Kitaplık muhabbeti çok hoşuma gitti ama codec muhabbetinde yine takılı kaldım.
Sonra Aimp2 ile tanıştım Total Commander Ultime Prime sayesinde.
Abi kitaplığı bin basar Media Player'a. Bir tane codec indirmedim. Kendisinde zaten 43 tane codec var. Tag editörünü gördüm zaten ben direk uçtum. Etrafımdaki insanlara göre Aimp2'yu en detaylı kullanan kişi olduğum için, arşivi en güzel kişi oldum.

Haa birde ses dengelemesi var. Ses desibeline göre sesi otomatik kısıyor ve açıyor. Böylece aman çok ses çıkacak mı veya ya sesi duyulmayacak mı şarkının gibi bir sorun yok. Kendisi otomatik azaltıp çıkartıyor şarkı içinde. Efektler çok güzel ve genel olarak eklentilerin hepsi ile uyumlu

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ses kalitesi için Windows Media Player diyorum.
Kullanışlılık-işlevsellik için elbette Winamp.
Ben Winamp'ın 5.00 sürümünü kullanıyorum,hem daha hızlı.Media library vs gibi gereksiz özelliklerini de iptal ettim kurulumda.Tepki süresi ve açılış süresi minimuma indi:)

Necmati

Necmati

Üye
Windows Media Player vede KM player denemeni öneririm :)

Üst Alt